Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1721046494162.webp

Mazroui kiralık olur zaten,nasıl alacagiz ki başka türlü

Bu arada seneye Fas Milli takimi Afrika Kupasinda oynayinca komple sag kanat gitmis oluyor Mazraoui'yi alirsan :asd:
Tam bize yakışır bir planlama olur Kerem de satılır Zaha da gider Afrika kupasına sağlı sollu pert oluruz Hatip tayfaya yakışır

Topu topu iki mevkiye 2 adam alacaklar. Sanki takım yeni kurulmuş teknikdirektör yeni gelmişde onun raporu bekleniyormuş gibi davranılması daha doğrusu taraftarı salak yerine konması insanı deli ediyor.

Hayatı yalan olan adamlar. Yalan soylemek, insanları idare etmek, kandırmak hayatın ta kendisi bu insan müsveddeleri için.

Okan Buruk’la Erden Timur’un yaptigi kadroyla idare ederiz, 2 sene adada sarap icip Floryayi da peskes cekeriz diye dusunuyorlar.

Tek forma almayin, tek destek vermeyin bunlara. Ne zaman Galatasaray’ın taraftara ait oldugunu anlarlar ve ehil insanlar gelir, o zaman tekrar dusunuruz.

Wendel ismi piyasaya dustu gercekten bu oyuncuyu istiyorsan iki gunde pazarligi yaptirip imzayi attiracaksin yoksa koç gelir girer araya fiyati artar veya menajeri bize su kadar teklif var diye baska kluplere pazarlar bu tip adami fenerin fredi aldigi gibi alacaksin uzatirsan babayi alirsin

Bu arada seneye Fas Milli takimi Afrika Kupasinda oynayinca komple sag kanat gitmis oluyor Mazraoui'yi alirsan :asd:

Benim inancim kalmadı bu yonetime. Bundan sonra Goretzka artı Mazraoui de getirseler 30-35 bayilip benim gozumde adam degiller.

Heriflerin gozunde Galatasaray’ın parasını sacarak adam getirmek tavan.

Erden Timur’un basladigi yerde bitiyo bunların çapı.

Bu sene şampiyonlugu feda edip bunları defetmeye okim. Yeterki artik yalanci, basiretsiz, coreklenmeci tipler gelmesin yonetime.

Oğuz Aydın kesin mi şimdi fenere gitti mi harbi ya. Büyük fiyasko gerçekse ben hala inanmıyorum buna. Galatasaray başkanı kendisini bu seviyeye düşürmez diye umuyorum.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hatay maçına transfer yetişmezse

muslera
kaan sanchez a.kerim köhn
torreira demirbay
ziyech mertens b.alper
icardi
kaan ameliyat olursa (okan bir sorun yok demiş ama ben bizim sakatlık açıklamalarına pek güvenmiyorum) başka alternatif olmadığı için davinson'u sağ beke çekeriz. apo'nun partneri nelsson olur.

Bana kalırsa Okan Hoca devre arasına kadar Köhn, Kazımcan, Berkan filan sol bekte yine bir çok deneme yapmak zorunda kalacak ve devre arasında ilk iş sol bek transferine bakacağız

Çünkü Avrupa standartlarında Köhn ile savunmanın sol tarafını tutmamız imkansız

Değil mazroui belinghan olsa bile kiralık oyuncuya karşıyım mazroui kiralasan opsiyon koydurmazlar oynar arkasından mal gibi bakarız giderken kiralık alınacaksa almasınlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt