- 26 Ocak 2021
- 41.034
- 40.283
- 3.078
Biz bu adamı tutamayız abiler. Bu yüzden gerçekten Oğuz iyi olurdu kim ne derse desin...
En çok tıklanması satılacagı anlamına neden geliyor ki dikkatlerini çekmiş beğenmişler bakmıslar iste ama onlar taraftar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz bu adamı tutamayız abiler. Bu yüzden gerçekten Oğuz iyi olurdu kim ne derse desin...
Her çiçekte bal olmazvaktinden önce çiçek açmaz
@Barış Savaş sana ben boydan gireyim.
Taraftar en son beğenir ondan önce Scout ekipleri, teknik adamlar takımlar vs zaten çoktan beğenmiştir. Barışın takip edildiği de yeni bir şey değil zaten. Turnuva popülerliğini artırdı ve fiyatını yükseltti, şimdi elbette yüksek teklif alacaktır doğal olarak satılacaktır da. Nitekim doğrusu da bu, değerini bulan oyuncu satılır.En çok tıklanması satılacagı anlamına neden geliyor ki dikkatlerini çekmiş beğenmişler bakmıslar iste ama onlar taraftar
Yav gunde 5 kere ben girip bakiyordum zaten. Hem is pc den hem telden hem diger pc den girip bakıyordum topcularam barışa her gün bakmisimdirEn çok tıklanması satılacagı anlamına neden geliyor ki dikkatlerini çekmiş beğenmişler bakmıslar iste ama onlar taraftar
Ulan daha yeni düzenlenmedi mi kupa nasil bir olay bu ya her sene mi düzenleniyor artık
O zaman kiralik gelirse mazoo hiç bir sorun olmazBu sene yok. Sonraki sezon, 2025-2026 sezonunda var. Aslında 2025 yazında yapacaklarmış bu sefer ama FIFA yaza Club World Cup koyduğu için 2025 Aralık-2026 Ocak'ta oynanacakmış 1 ay. Niye 4 senede bir yapmıyor bunlar orasını anlamıyorum.
ama transfer bir çiçek değildirvaktinden önce çiçek açmaz
Takip edilmemistir demiyorum turnuvadsn öncede ediliyordur bu turnuva dikkatle takip edilmesini saglamıstır ama en çok tıklanılmasınin nedeni futbol takip eden taraftarlar yani dikkatlerini çekmis bakmıslar birseyi göstermez bence o en cok tıklanan profil işi.Taraftar en son beğenir ondan önce Scout ekipleri, teknik adamlar takımlar vs zaten çoktan beğenmiştir. Barışın takip edildiği de yeni bir şey değil zaten. Turnuva popülerliğini artırdı ve fiyatını yükseltti, şimdi elbette yüksek teklif alacaktır doğal olarak satılacaktır da. Nitekim doğrusu da bu, değerini bulan oyuncu satılır.
Her gun niye transfermakttan barısa bakiyordun ki rtasYav gunde 5 kere ben girip bakiyordum zaten. Hem is pc den hem telden hem diger pc den girip bakıyordum topcularam barışa her gün bakmisimdir
Kufur edin diye koyuyorum buraya
Rus ligi izlememiz için mantıkli bir sebep varmı rtaşKoskoca forumda wendeli bilen kimse yok
Bu ayıp bize yeter
Fenerlinin teki hep aynı şeyi yapıyo her transfer döneminde. Söyle işte ne 50si 100 istiyo diye Galatasaray. Beyin yokBen senin beynini... Daha yeni defans oyuncusunu 35'e satmisiz, sen cikmis hucum oyuncusu icin 30 verirlerse hemen satsinlar diyorsun. Ayrica sana mi kaldi taraftara kimin ne edecegini soylemek?