Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tumblr_39fa17af179032ecac7ade3a5616a899_d3ad9429_540.gif

En çok tıklanması satılacagı anlamına neden geliyor ki dikkatlerini çekmiş beğenmişler bakmıslar iste ama onlar taraftar
Taraftar en son beğenir ondan önce Scout ekipleri, teknik adamlar takımlar vs zaten çoktan beğenmiştir. Barışın takip edildiği de yeni bir şey değil zaten. Turnuva popülerliğini artırdı ve fiyatını yükseltti, şimdi elbette yüksek teklif alacaktır doğal olarak satılacaktır da. Nitekim doğrusu da bu, değerini bulan oyuncu satılır.

Barışın kariyer senesi,kerem 2025te mayisda gidecek🥰

Ulan daha yeni düzenlenmedi mi kupa nasil bir olay bu ya her sene mi düzenleniyor artık

Bu sene yok. Sonraki sezon, 2025-2026 sezonunda var. Aslında 2025 yazında yapacaklarmış bu sefer ama FIFA yaza Club World Cup koyduğu için 2025 Aralık-2026 Ocak'ta oynanacakmış 1 ay. Niye 4 senede bir yapmıyor bunlar orasını anlamıyorum.

Bu sene yok. Sonraki sezon, 2025-2026 sezonunda var. Aslında 2025 yazında yapacaklarmış bu sefer ama FIFA yaza Club World Cup koyduğu için 2025 Aralık-2026 Ocak'ta oynanacakmış 1 ay. Niye 4 senede bir yapmıyor bunlar orasını anlamıyorum.
O zaman kiralik gelirse mazoo hiç bir sorun olmaz

Taraftar en son beğenir ondan önce Scout ekipleri, teknik adamlar takımlar vs zaten çoktan beğenmiştir. Barışın takip edildiği de yeni bir şey değil zaten. Turnuva popülerliğini artırdı ve fiyatını yükseltti, şimdi elbette yüksek teklif alacaktır doğal olarak satılacaktır da. Nitekim doğrusu da bu, değerini bulan oyuncu satılır.
Takip edilmemistir demiyorum turnuvadsn öncede ediliyordur bu turnuva dikkatle takip edilmesini saglamıstır ama en çok tıklanılmasınin nedeni futbol takip eden taraftarlar yani dikkatlerini çekmis bakmıslar birseyi göstermez bence o en cok tıklanan profil işi.

Yav gunde 5 kere ben girip bakiyordum zaten. Hem is pc den hem telden hem diger pc den girip bakıyordum topcularam barışa her gün bakmisimdir
Her gun niye transfermakttan barısa bakiyordun ki rtas :D

Sadece transfer için transfer yapmayalım biraz sabırlı olamamız lazım. Bakın Icardi son günler geldi şu an en iyi oyuncumuz. Nokta transfer > kamp öncesi rastegele transfer.

Ben senin beynini... Daha yeni defans oyuncusunu 35'e satmisiz, sen cikmis hucum oyuncusu icin 30 verirlerse hemen satsinlar diyorsun. Ayrica sana mi kaldi taraftara kimin ne edecegini soylemek?
Fenerlinin teki hep aynı şeyi yapıyo her transfer döneminde. Söyle işte ne 50si 100 istiyo diye Galatasaray. Beyin yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt