- 3 Haziran 2015
- 56.750
- 65.886
- 4.143
Kimin?günahı neydi onu anlamadım
torpili mi yok
şu kamptaki adamları görünce ayıp oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimin?günahı neydi onu anlamadım
torpili mi yok
bu simitçiyi niye sportif aş ye aldık senceBaşkanı gider haber salar ben alıcam diye futbolun patronu keşke bizde oynasa der sonra alamayınca ihtiyacımız yoktu olur.
Yabancıları geçtim alınacak 2-3 yerliden birini alamayıp kem küm ediyorlar.
Çok dedik bizim oyun yapımıza uygun en iyi profildi ama Manchester işi var orası kapanmadan bize olmaz alırlarsa zaten ihtimal kalmıyor.amrabatı alın gelin
İhtimal olabilir.Acaba diye dusunuyorum;
zorluk derecesi yuksek maclarda orta sahada:
Kaan-Torreira-Wendel
olabilir mi ?
euro'da oynadı diye izinlidir. soner dikmen'i kesemeyen son derece dandik 1 sporcuCicaldaunun günahı neydi onu anlamadım
torpili mi yok
3 lü ortasahay dönerse olur gayetteAcaba diye dusunuyorum;
zorluk derecesi yuksek maclarda orta sahada:
Kaan-Torreira-Wendel
olabilir mi ?
Oguz iyi topcu ve Kerem-Baris ikilisinden biri giderse yerli oyuncuya ihtiyacimiz olacak ama 6-7m euro verilmez. Baskan’in o soylemi ve Hatipoglu’nun Oguz konusunda yaptigi aciklama fiyasko o ayri.Başkanı gider haber salar ben alıcam diye futbolun patronu keşke bizde oynasa der sonra alamayınca ihtiyacımız yoktu olur.
Yabancıları geçtim alınacak 2-3 yerliden birini alamayıp kem küm ediyorlar.
Birilerinin ahbabıdır, reklam falan yapacaktır.bu simitçiyi niye sportif aş ye aldık sence
Amrabat manuyu bekliyor gelmezamrabatı alın gelin
Tempolu kanat ve tempolu 10 noda şart.Orta sahadaki defansif yükü Torreira ile paylaşacak tempolu bir 8 numara şart
Geriye dönme zaafı olmayan, defansif açıdan iyi, yine tempolu bir sağ bek şart