Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GSje_62WMAEiwFX
Dogru bilgiye bak gelmek isteyen doue de kum saati var :asd:

Adamlar o kadar güzel ayarladilar ki devre arası Erden Timur ayrılsa ne başkan olabilecekti ne yetki alabilecekti , zamanlamayı iyi yaptılar

Bence değil. Rotasyonda da kullanacağımıza eminim. Başarın adaptasyonu bir sorun, Eren Dinkçi olsaydı neyse ki onu da gelse Avrupa kadrosuna yazamazdık.

Orada verilmeyen 6 m euronun bize daha iyi orta saha aldıracağını da sanmıyorum zaten pazarlık yapamıyorlar.
okan hoca laflarını yutuyor bnce

kullanmama ihtimali yok - tete kadro dışı falan kalır - ziyech belki ilk iyi teklife sallanır (ya da zaha ) ala sana oğuz aydın 4 kanattan biri oluverir.

ben saçma buluyorum ve hayatta inanmam yok başkan hocayı arayıp "bu kadar para verelim mi" diye sorup okan hoca sportif başında gibi "yok vermeyelim" diyecek.

adamla kontrat imzanırken bütçe fazla fazla var cümleleri kullanıldı.

dediğin gibi olay 1 m EU ya kalmışsa verip al bitir. sende oynamayacak Emin +1.5 M eu de gene bitir. bilmemkim icardiye sponsor oldu diye 2.5M na %50sini salıyordun adamın.

Haluk Yürekli: "Galatasaray'ın Wendel ile ilgilendiğini 1 aydır biliyorum bunu niye yazmıyorum kulüp bitirmeden bir noktaya getirmeden yazsak ne olacak."

Taraftara atar gider yapmanın pek faydası olmadığının anlaşılmış olduğu bir yayın.

Galatasaray medyası için gönül rahatlığıyla şu tabiri kullanabiliriz, Yandaş Medya.

Haluk Yürekli: "Galatasaray 1 yıl önce teklif yaptı 6 ay önce teklif yaptı bugün Wendel ile bir noktaya geldiler."

bunları ben dün yazdım gecen sene 18 mılyon istediler diye

haluk benım msjları okuma artık dostum

icerden gelen net bilgi ( bu yonetici de sanirim onumuzdeki haftalar da istifa edecek gsyiad uyesi) :

Dursun okan buruk'a hocam ben sana butcemiz var dedim ama satacagimiz oyunculari dusunerek onu soyledim. nerdeyse hic oyuncu satamadik. astronomik ucretler isteniyor, oyuncularimiza teklif gelmesini bekleyelim demis. bu mac oncesi yapilan konusma.

o kadar gelir var boey satildi falan ama bankalar birligi maaslarin odenmesi vs nakit paramizi koruyamadilar. zaten gelecek olan gelirleri hesap ederek de kasa kolayligi yapmak istemiyorlar. kasamizda tahminim 10m bile nakit yoktur.

ust duzey oyuncu beklemeyin hayal kurmayin derim.

baris satilirsa transfer yapacaklardi ona da olucu teklifler geldi muhtemelen ( umarim satilmaz da )

48 saat değil haluk 6 7 saat sonra Zenit'in beklediği bonservis çok fazla haberi çıkar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt