- 10 Mart 2013
- 121.510
- 158.183
- 5.068
ya korsan logolu fotoları bari siz paylaşmayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya korsan logolu fotoları bari siz paylaşmayın
Mc tominay ya da rabiot gibi geliyor bana halaO halde olumsuz haber duyacağız.
Neyle kıyaslayayım. Geçen seneki oyunlarına bakıyorum. Oğuzun istatistikleri daha iyi. Hem geçen yıl Zaha ne verdi ki? Henüz oynayamadığı oyuna bakıp mı kıyas yapayım.Oguz’u ciddi ciddi Zaha ve Ziyech ile mi kiyasliyorsun?
Mc tominay ya da rabiot gibi geliyor bana hala
oguz antalyada oynadıNeyle kıyaslayayım. Geçen seneki oyunlarına bakıyorum. Oğuzun istatistikleri daha iyi. Hem geçen yıl Zaha ne verdi ki? Henüz oynayamadığı oyuna bakıp mı kıyas yapayım.
Büyük takımız bir mevkide en az iyi iki topçumuz olması lazimzaha bu keremı keser mi
Wendeli neden satsınlar abi? 2027 sözleşme sonu.. Kendisi istese de 18den aşağı alamazsın..Haluk Yürekli: "Wendel detayı 48 saat Galatasaray taraftarı için yeterli olsun."
Iyide fred icinde gitmistik. Orda da hersey dogru islemedi. Ama diger transferler geldigi icin kimse ses cikarmadi. Baktigin zaman ozamanda 8 lazimdi gittik parayi zahaya ziyeche bastik. Tamam az da olsada katkilari oldu ama 8 ozamanda lazimdi simdide lazim bu eksigi bi türlü gideremedik.Haluk Yürekli: "Manchester'a gidiyorsan Mctominay'ı alacaksın."
Haluk cok büyük gazeteci ya
editledimya korsan logolu fotoları bari siz paylaşmayın