Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haluk yürekli: şuan gs taraftarı sinirli aslında tarzım değil ama bunu söylemek istiyorum, orta saha için istenilen isimleri ikna edemeyince ibrahim hatipoğlu acaba vecinoyu alsak nasıl olur demiş.

Hatipoğlu Vecino diye bir futbolcu olduğunu mu biliyormus yalanını ..

bu ibrahim hatipoğlu denen beceriksizde kötü niyetli çıktı kendini pohpohlamaya çalıştı ama bir bok beceremedi.

Haluk Yürekli: "Galatasaray taraftarı 48 saat içinde Wendel ile ilgili olumlu ya da olumsuz bir haber duyacak."
Bu gün Haluk ve Gökhan Dinç çok doğru konuşuyor. Eleştirileri çok yerinde. Transfer gizli yürür bir yere gideceğini muhabir bilebilir ama nereye gideceğini bilmemeli görüşme falan olunca sonuçlanınca bilmeli bilecekse de. Bu tarz eleştiriler işte önemli ve yapıcı eleştiriler.

haluk yürekli: şuan gs taraftarı sinirli aslında tarzım değil ama bunu söylemek istiyorum, orta saha için istenilen isimleri ikna edemeyince ibrahim hatipoğlu acaba vecinoyu alsak nasıl olur demiş.
Yapma üstad ciddiye aliyorlar

Karalamayalim haluk beyi

Nöbet kültürünü degistirmeyelim

Bu takım Boey gideliden beri geçiş hücumu yiyor ve top kapma oranı da çok daha düşük. Okan Buruk'un iki yıldır oynattığı oyunu oynamak istiyorsak eğer Wendell 8 numara o - la - maz. Bu takıma atletizm ve top kapma becerisi şart. Ayrıca Zaha artık kanat olarak oynayamaz. He tabi düşük profilli Anadolu takımlarına iç saha da Zaha da olur Ziyech de olur ikisi aynı anda ilk 11 gene olmaz.

Eğer ki Okan Hoca ikili orta sahaya Wendell düşünüyorsa açık söylüyorum hüsran yaşarız. Bu takım top kapamıyor, bu takım geçiş hücumu yiyor, 2 ve 8 mutlaka ama mutlaka dinamik agresif ve top kapabilen adamlar olmalı....
Oynattigi futbolun tersine oyunculari istiyor.Çelişkili ifadeleri var hocanin.

oguz aydına cok iyi galatasaraylı diyen ugur karakullukcu arkadaşlar

Haluk Yürekli: "Şimdi yeni yeni şeyler çıktı. Sosyal medyada her şeyi bildiğini hesaplar var. 'Ben her şeyi biliyorum', Galatasaray'da her şey nasıl biliniyor?

İbrahim Hatipoğlu, Manchester'a gidiyor ama herkesin haberi var. Galatasaray'ın kendi içerisinde de kendi iç hesaplaşması var."

Karakullukcu piyasayi karistiriyor gibi görünüyor

Mc tominay ya da rabiot gibi geliyor bana hala
sergen adamlar manchesteri gitti - güzel bi inigliz usulü çay ikram edip yolladılar bizimkileri. nereye alıyorlar tominayi.

doue'nin güya menajeri ile ilgili vıdı bıdı niye sallayanlar var - hatipoğlu sağ beke 11-12 M mu verelim diyor falan...rabiotun anasını hayatta doyuramazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt