Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer Kaan'ı orta saha rotasyonunda düşünüyorsak muhtemelen Torreira-Berkan-Kaan defansif yönü güçlü 3 oyuncu olacak.

Berkan hariç orta alanda dripling gücü yüksek oyuncu yok bu da kafaları bir tık karıştırıyor.
Berkan Galatasarayda 15 dakikadan fazla oynayabilecek bir oyuncu değil dostum

Hojberg olmuyor diye wendele gitmek ne sacma is , net bir oyun taslagi yok okan hocanin belli ki , hangisi olursa ona gore oyun plani belirleyecek

Ekli dosyayı görüntüle 252688
Şu attığın şeyler tam olarak gerçek veri olarak bakamazsın ki. Adamın kullanıldığı pozisyon, hocasının ondan isteği, takımının taktiği vb. gibi bir çok para metre var değişkenlik gösterebileceği. Oyuncu belki defansif aksiyona girebilme özelliği var ama hocası pek ala bunu ondan istememiş olabilir. O yüzden bu karşılaştırmalar bana pek mantıklı gelmiyor.

Kimle takas edecez ki wendeli tetemi yaş o iş nakit para çözer bu işi
Mctominay, Hojbjerg, Rabiot derken son günler saçma sapan bir adam geleceğine Wendel'i 2. kampa yetişmesini tercih ederim.

Profil olarak %100 istediğimiz olmasa bile en azından ne vereceği belli bir oyuncu elinde Torreira, Kaan, Berkan gibi defansif yönü güçlü 3 orta saha varken Mertens'in yedeği bile yokken bana Wendel okey geliyor.

Parasını verip yasin ozcani almamız lazım, bu sene daha çok stoperde oynadi ama defansif bek biraz hucumuna da ekleme yaparsa çok iyi seviyeye gelir köhnle olmaz bu iş.Yasini almamız lazım mutlaka sağa da doue

bence höjbjerg'i almak daha kolay wendel'dense

hoş bize lazım olan adam da höjbjerg zaten
O konuya hiç girmeyelim umarım Avrupa'da kalır diyorum buralara gelirse geleceği takım %51 ihtimal suyun öteki ucu olacak.

O zamana kadar bekleyip Hojbjerg sonrası piyasada başka adam kalmazsa inanılmaz patlarız şu an ki yangın %1 filan kalır.

Eğer Kaan'ı orta saha rotasyonunda düşünüyorsak muhtemelen Torreira-Berkan-Kaan defansif yönü güçlü 3 oyuncu olacak.

Berkan hariç orta alanda dripling gücü yüksek oyuncu yok bu da kafaları bir tık karıştırıyor.
Berkan çok iyi niyetli çocuk çok seviyorum ama maçlarda yorgun olan rakibe karşı fizik üstünlüğü kurmak için sonradan oyuna sokmak dışında ben güvenmezdim şahsen.

Bizim set oynumuz neden düzelmiyor hic? Kapanan takimlara cözüm bulamiyoruz cogu zaman. Hep bireysel yetenek ortaya cikip isi götüryor ama oyun olarak hala memnun degilim. Duvar pasi veya savunmanin arkasina sarkarak cesitli denemeler yok. Suna bi cözüm bulmak lazim artik.

Mctominay, Hojbjerg, Rabiot derken son günler saçma sapan bir adam geleceğine Wendel'i 2. kampa yetişmesini tercih ederim.

Profil olarak %100 istediğimiz olmasa bile en azından ne vereceği belli bir oyuncu elinde Torreira, Kaan, Berkan gibi defansif yönü güçlü 3 orta saha varken Mertens'in yedeği bile yokken bana Wendel okey geliyor.
Peki Wendel torreira
ilkaya ne dersin

Bizim set oynumuz neden düzelmiyor hic? Kapanan takimlara cözüm bulamiyoruz cogu zaman. Hep bireysel yetenek ortaya cikip isi götüryor ama oyun olarak hala memnun degilim. Duvar pasi veya savunmanin arkasina sarkarak cesitli denemeler yok. Suna bi cözüm bulmak lazim artik.
Abi eğer Avrupa yine hüsran olursa bu sene ne dursun ne Okan kalır

Oynamak istediğimiz oyuna uygun oyuncular almayıp sonrasında oyuncuya bok atma döngüsünden çıkamıyoruz.

Şu attığın şeyler tam olarak gerçek veri olarak bakamazsın ki. Adamın kullanıldığı pozisyon, hocasının ondan isteği, takımının taktiği vb. gibi bir çok para metre var değişkenlik gösterebileceği. Oyuncu belki defansif aksiyona girebilme özelliği var ama hocası pek ala bunu ondan istememiş olabilir. O yüzden bu karşılaştırmalar bana pek mantıklı gelmiyor.
Veriler gercek. Ama dedigin konuda haklisin , takimin oyun planina gore yorum yapmak lszim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt