Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamamen katiliyorum sana bu analiz iyi yapilmali Demirbay geldiginde kral gibi takilirken simdi prese katiliyorBen Demirbay çok beğenirim ama mesela CL de maçlarda oynaması ve biz Kaanla çıktık. Çünkü hocanın oynattığı oyuna enerji lazım, dinamizm lazım top kapmalı, döneni kovalamalı vs vs. Wendell bence de gayet iyi oyuncu. Mesele şu senin oyuncuya ne kadar ihtiyaç duyduğun senin sistemine ne kadar oturur.
Zaha kötü oyuncu muydu mesela yerini Barış Alpere Kereme kaptırırken. Takım kimyası dediğiniz olay tam olarak bu işte. Nereye ne tarzda oyuncu ihtiyacın var.? Tüm mesel bu...
Rabiotu ciddi bekliyorum benFenerin comanı istediği belli bir şeydi ki zaten ve olay sadece görüşmekse bu beceriksizlerde hem tominay hem rabiotla görüşmüş mesela önemli olan sonuç almak.
O demec wendel icin degilmiydi?
3-5 güne top seviye bir takıma gider.Rabiotu ciddi bekliyorum ben
Şu çok mu zor üstelik daha doğru bir profilTorreira - Mctominay
Barış - Mertens - Zaha
Icardi
4 agustos gibi belli olur durumu3-5 güne top seviye bir takıma gider.

Bu kadro 3. olurŞu çok mu zor üstelik daha doğru bir profil
Perez alır gibiRabiotu ciddi bekliyorum ben
Alamıyorsun işte 35'den kapıyı açıyorlar en fazla 25'e düşerler o kadar para bizde de yok.Şu çok mu zor üstelik daha doğru bir profil
Realin ortasaha dolu,liverpool da yaş.roma ve biz varizPerez alır gibi
CL demi yok o kadarda değilBu kadro 3. olur
O demec wendel icin degilmiydi?
Lig için yeterli ama şampiyonlar liginde tek ihtimal kalıyor Kaan - Torreira önlerine Wendel/Mertens.fizik olarak yine yetersiz kalıyoruz.
Wendeli de alamayacağız zaten de diyelim aldık oda 5 milyona gelmeyecek en az 20Alamıyorsun işte 35'den kapıyı açıyorlar en fazla 25'e düşerler o kadar para bizde de yok.