Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wendel iyi oyuncu Fm tabiriyle mazzela rolünde oynayabilir ligde ciddi işte yapar. Fred ayarında bir adam bana göre. Lakin bizim o geçiş savunma ve top kesme işlerinde tabi Kerem D veya Oliveira'dan daha iyidir kuşkusuz tempo olarak da üstün hatta. Bence bize daha 6-8 profili biri lazımdı. Dominguez bu kulüp takımındaki performansını bilmiyorum ama Kolombiya milli takımından Rios bize daha uyacak profiller gibi geliyor bana.

Alla halla arkadas futbol sizin dediginiz kadar kolay birsey degil o olmaz bu olmaz denmez

Wendel dinamik bir oyuncu toplasan avrupada zorluk derecesi yuksek 10 mac oynucaksin kalan 50 mac kabiz takimlara karsi oynucaksin neye lazim 6 numara sonra oyun kabiza donunce ceza sahasina kosu atan oyuncu yok orta sahadan gol katkisi yok

Begenilmeyen demirbay bile yuruye yuruye kac tane kritik gol atti Buyuk takim orta sahasi hucumcu olur

Zor maclarda atin kaani oraya kirk yasina yaklasmis mertens de dinlenir wendell cok cok iyi oyuncu
Ben Demirbayı çok beğenirim ama mesela CL de maçlarında oynamadı ve biz Kaanla çıktık. Çünkü hocanın oynattığı oyuna enerji lazım, dinamizm lazım top kapmalı, döneni kovalamalı vs vs. Wendell bence de gayet iyi oyuncu. Mesele şu senin oyuncuya ne kadar ihtiyaç duyduğun senin sistemine ne kadar oturur.

Zaha kötü oyuncu muydu mesela yerini Barış Alpere Kereme kaptırırken. Takım kimyası dediğiniz olay tam olarak bu işte. Nereye ne tarzda oyuncu ihtiyacın var.? Tüm mesel bu...

Son düzenleme:
Önce Angelino, sonra Köhn... İki tane defansı olmadığı gibi ofansta da sıfır katkı ile oynayan oyunculardan sonra umarım beke yine bir karavana atmayız da şu Doue iyi çıkar. Ama 7 milyon verdiğim adamın daha net biri olmasını beklerdim. Fransa Ligue 1-2'de kamyonla böyle adam bulursun ve max 2-3 milyona çözersin. Biz niye bu herife takılı kaldık onu çözemedim.
Profil itibariyle bizim ekonomik gücümüzde scout transferi için fazla pahalı, net bir isim olmaktan ise çok uzak. Garip bir iş.

Kerem d varken ligin en az gol yiyen takımıydık.? Bize niye 6 lazım olsun .wendel cigersiz gibi heryere koşuyor , torreirada o şekilde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fiksture bakarsak sampiyonlukta fener Beşiktaş arasında geçecek gibi. Son haftalrda bunların derbisi var

Astrolojiye sığınırım daha iyi,21 temmuzda bütün somut şeyler...

Astrolojiye sığınırım daha iyi,21 temmuzda bütün somut şeyler...

IMG_5744.webp

Kerem d varken ligin en az gol yiyen takımıydık.? Bize niye 6 lazım olsun .wendel cigersiz gibi heryere koşuyor , torreirada o şekilde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir suru pozisyon verdin ligde atamiyorlar Avrupa'da geçirip gidiyorlar

Doue ile ilgili 2 gün içinde haber çıkma ihtimali var ama az...mazroui ise yüzde yüz 😊

Haluk gs wendeli geçen sene,devre arası falan da istedi dedi

Erden gitmeden önce görüşülen ve bi noktaya getirilen isimleri ibolara aktarmıştı

Sonra bu ekip gardiye yol verdi basında kötületti kendileri bir şeyler denedi

Bi bok yapamayınca erdenin listeye tekrar dönmüşler gardiye de bizi kurtar demişler

Batsı erden bitirdi,wendeli belli ki erden bi noktaya getirdi geriye bi tek due kalıyo orda da erdenin kankası gardi işi çözecek çözebilirse

Görevde olmamasına rağmen erden reyis yapmış oldu transferleri

Peki ibo naptı ?

Almanya gezisi,ingiltere gezisi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt