Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forma sözüm yoktu. Çarpıtmayalım. Kombine sözüm vardı "Banega" kaynaklı bunu tutacağım sezon pandemi patladı. Sonrasında da bir türlü denk getiremedik. Sözümüz sözdür. Kombine kurası çekmedik daha.
Teşekkürler renktaş hatirlatman bile erdemliliktir. Mabaddan önce kombine şov o zaman😂

douenin menajerine istediği o 1 milyona ok dedik demek :))))

Allahım sen sabır ver ya

Batsuayi ve caglar fb transferi dışında bi bok bilmiyo bunlar

İbrahim Hatipoğlu şu ortasaha ve sağbek transferlerini bitirmeden tüm yetkisi alınmalı. Bu adamdan bir halt olmayacağı çok net. Ayrıca kimsenin satışı bu adama yaptırılmamalı.
Satışlara bu bakmıyormuş ki gece yazmıştım samiyenin dediğine göre maruf güneş bakıyormuş menajer ile teması da cenk kuruyormuş.

İcardiye top getiremiyoruz çopu maçta fredde net defansif bi profil değil ama koşuyor boğuyor önde basıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen bunu soylucektim benden once davrandin Fred manchestarda gamsiz gorevini yapan cok basan bir adam degildi
Ama adam karakter koydu mucadele ediyor

Wendel zaten acaip kosan bir oyuncu cogu kisi fm profiline ve istatiskler uzerinden yorum yapiyor bugun uc tane wendel analizi izledim ucunde de adamin acaip kostutgu dinamik oldugu soyleniyor yanilan kim bu analizcilerin hepsimi bizim forumdaki FM cilermi

Tam tersi istediğini almayacaksın

Bissaka asignon doue bu 3 adamın özellik olarak birbirleriyle alakaları yok

Wendell mctominay hojberg bunlarında birbiriyle alakası yok

Böyle bi saçmalık olamaz

oyun planina göre oyuncu alinmiyor bizde, almak icin aliniyor, amrabat, scott, hojberg, wendel, hepsi farkli profil

Galatasaray taraftarı 48 saat içinde bir tur daha yönetime sövüp yangın yapar. Transfer falan olmaz.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt