Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.182
- 12.941
- 2.658
Yarın akşam Rennes 12 milyon euro istiyor haberlerine hazır olun.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın akşam Rennes 12 milyon euro istiyor haberlerine hazır olun.

Bizi sallarlar ozamansalla o zaman
Teşekkürler renktaş hatirlatman bile erdemliliktir. Mabaddan önce kombine şov o zamanForma sözüm yoktu. Çarpıtmayalım. Kombine sözüm vardı "Banega" kaynaklı bunu tutacağım sezon pandemi patladı. Sonrasında da bir türlü denk getiremedik. Sözümüz sözdür. Kombine kurası çekmedik daha.
Boş yapma hadi ya , götü boklu prag molde kopenhag maçlarında nerdeydi keremin . Sahada Torreira geberdiğinde anlarsınBos bos konusma alti ustu hazirlik maci gecen sene bayerne kafa tuttuk demirbayla toreria ile tekrar soyluyorum hazirlik maci ilk 11 den 8 oyuncu oynamadi neyin isyani bu
Heleki bugünkü mactan sonra.douenin menajerine istediği o 1 milyona ok dedik demek)))
Allahım sen sabır ver ya
Tanımam etmem. Ama Demirbay tarzındaysa nokta sıcış olur.
Hayir. Kandirma insanlariwendelll geliyorrr
Enis Savar ile 1 akrabalığın var mıAlakası yok serdar kellecinin değerlendirmeni iste üstad
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SensiiinTürkiyenin en karakterli gazetecisi haluk yüreklidir
Satışlara bu bakmıyormuş ki gece yazmıştım samiyenin dediğine göre maruf güneş bakıyormuş menajer ile teması da cenk kuruyormuş.İbrahim Hatipoğlu şu ortasaha ve sağbek transferlerini bitirmeden tüm yetkisi alınmalı. Bu adamdan bir halt olmayacağı çok net. Ayrıca kimsenin satışı bu adama yaptırılmamalı.
Aynen bunu soylucektim benden once davrandin Fred manchestarda gamsiz gorevini yapan cok basan bir adam degildiİcardiye top getiremiyoruz çopu maçta fredde net defansif bi profil değil ama koşuyor boğuyor önde basıyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zaha böyle oynarsa sol kanatı domine eder halen eksik kondisyonu ama iştahı var adamın Zaha çıkınca sol kanatta çöktüzaha bu keremı keser mi
Tam tersi istediğini almayacaksın
Bissaka asignon doue bu 3 adamın özellik olarak birbirleriyle alakaları yok
Wendell mctominay hojberg bunlarında birbiriyle alakası yok
Böyle bi saçmalık olamaz