Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gitsen ne fark eder
Kalsan ne fark eder
Aldığın dolar elbet bir gün biter

Ben Demirbay çok beğenirim ama mesela CL de maçlarda oynaması ve biz Kaanla çıktık. Çünkü hocanın oynattığı oyuna enerji lazım, dinamizm lazım top kapmalı, döneni kovalamalı vs vs. Wendell bence de gayet iyi oyuncu. Mesele şu senin oyuncuya ne kadar ihtiyaç duyduğun senin sistemine ne kadar oturur.

Zaha kötü oyuncu muydu mesela yerini Barış Alpere Kereme kaptırırken. Takım kimyası dediğiniz olay tam olarak bu işte. Nereye ne tarzda oyuncu ihtiyacın var.? Tüm mesel bu...
Tamamen katiliyorum sana bu analiz iyi yapilmali Demirbay geldiginde kral gibi takilirken simdi prese katiliyor

Fred Manchesterda cok defansif degildi
Aslinda defans denen seyin ilk asamasi enerji wendel enerjik bir oyuncu mesela ndombele fit bile olsa adam enerjik degil
Wendele savunma pres yaptirirsak inanilmaz seyler cikar oyuncu karakteri mertens icardi gibi gazozuna oynadiginda bile kazanmaya endeksli ise hemen getirsinler ama ben turkiyede alir topu yapar sovu derse zaha gibi hic gelmesin

Oyuncu karakter analizi cok onemli bunuda biz bilemiyoruz iste

IMG_6878.jpeg

Coman için yeni girişim olduysa ciddi şekilde maximin problemli olabilir,yoksa niye gitsinler ona

2 gün içerisinde nöbetimde 8 ve 2 gelebilir de, gelmeyebilir de. :asd:

fizik olarak yine yetersiz kalıyoruz.
Lig için yeterli ama şampiyonlar liginde tek ihtimal kalıyor Kaan - Torreira önlerine Wendel/Mertens.

Açıkçası %100 olumsuz değilim biz pres futbolu oynuyoruz burada da 2 şey önemli 1 topu kapmak 2 rakip hata yapmışken kaleye en kısa sürede gitmek ligde dripling konusunda çok güçlü oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt