Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.657
- 11.087
- 1.838
zaha, ziyech, tete, yunus, demirbay, ndombeleKim cicaldau,Sergio , Taylan Kazimcan mı? Kimden kurtulmaya çalışıyon ona göre yorumlayayim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaha, ziyech, tete, yunus, demirbay, ndombeleKim cicaldau,Sergio , Taylan Kazimcan mı? Kimden kurtulmaya çalışıyon ona göre yorumlayayim
Sahada çalışkan ona diyeceğim yok, ama saha dışında değil gibi sanki. Yoksa fizik olarak çok daha fazla gelişim göstermeliydi.Berkan'in en önemli özelliği çalışkan ve hırslı olması ama adamda yetenek yok. O yüzden ne kadar calisirsa çalışsın maksimum olacağı profil mctominey.
Caferinim daha iyilerine bakıyoruz dedi, yani Mc Tominay
Wendel’e kimse kötü oyuncu demiyor, defansif özellikleri yüksek, tempolu biri lazım diyoruz çünkü çılgınlar gibi geçiş yiyor bu takım.
Kaan ana plan oyuncusu olmamalı, yükleniliylr ve performansı düşüyor zamanla, tamamlayıcı ve rol oyuncusu olması daha iyi.
Bize Torreira yanına tempolu, geçiş yedirmeyecek ve mümkünse dribbling yapacak birisi lazım.
Hepten bunu oynamamiz lazim demiyorum. Biz bunu pek oynayamiyoruz diyorum. Bu degismeli artik. Heleki avrupada basari istiyorsak. Cünkü evet bi takim hep 90 dk. boyunca pres yapamaz. Oyunu sogutmali zaman zaman. Ondan sonra setten atak bulmak. Ama biz presten baska birsey bilmedigimiz icin bayerne karsi pilimiz bitti maci verdik. Digerini de becersek daha farkli olabilirdi.Futbol son ana kadar kovalaman gereken bir oyundur geçen sene çözüm bulamasaydık 102 puan alamazdık.
Hatta şöyle bir örnek vereyim fener geçen sezon bizim aksimize set futbolu oynadılar sene başından itibaren dediğiniz bu organizasyonları çok iyi yapıyorlardı ta ki lig zorlaşıp rakipler daha sıkı kapanınca gol bile atamamaya başladılar çünkü hareketlilik oranları düşüktü.
Günümüz futbolunda hareket > set futbolu tabi ki maçın her anında tempo yapamazsın ama 90 dakikada belli aralıklarla oyunu soğutup bir anda tekrar şiddetlendirebilirsin.
Biz %60-70'mizle şampiyon olduk buna rağmen 102 puan topladık tüm sezon set futbolu oynayan takımın önündeydik.
O zaman seni ayıralım mutlu ol. Kanıtlarım 354 sayfanın içinde.sen niye kafandan senaryo uydurup herkesi genelliyorsun sürekli
aynı kişinin 3e 5e bakmadan alacaksın ve 1 milyon menajer parası verildi diye küfür ettiğini kanıtlar mısın
Iste bu.Aslında pres yapıp rakibi hataya zorlamak gayet işleyen bir sistem, ama olay topu aldıktan sonra ne yaptığın. Bizim en büyük sıkıntımız topun kıymetini bilmemek.
Mctominay öyle kesici, sürekli rakiple boğuşan bir oyuncu değil. Ligde yapıştırır geçer 10 gol atar diye düşünüyorum. Ama ŞL de çok kolay olmaz işimiz. Beklerin savunma katkısı kritik burda.Mc Tominay
barça yapmış zaten
Kemalim gerçekten öyle bir düşüncen varsa, ben çeşmeyi menteşelerinden söküp kamp yapılan yere bıraktırırım. Çeşme ile gidersen herkes seni dinler herkesi aşk çeşmenle sulamış da olursunİlla beni Geinberge getirtecekler
barça yapmış zaten
Sadece oyuncu profi degil bu, örnegin kerem baris savunmanin arkasina cok iyi sarkabilen hic deneme yapmiyoruz. Hep pres hep rakibi hataya zorlamak bu avrupada sökmüyor iste.
Senin için demedim bazıları öyle bakıyordu dedim.Barışla imzalandığı gün açıp sen bakabilirsin , şans verilsin Keremin çok üzerinde olacak diye yazan benim Umut,
herkes itin bitarafına sokmaya çalışırken,
, Kaan için neler yazmışım daha yedekken o mesajlarada bakabilirsin,
Berkanı seviyorum ben , boklamaya çalışmıyorum, seviyesi belli abartmaya gerek yok ,madem fbye Berkan sayesinde 3 atıyoruz madem yenildigimiz maçta bizi şampiyon yapacaktı, ne diye ortasaha bekliyoruz
barça yapmış zaten
Yazdıklarının içinde Tete geçerli, diğerlerinden kurtulmaya çalışan kim?zaha, ziyech, tete, yunus, demirbay