Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berkan'in en önemli özelliği çalışkan ve hırslı olması ama adamda yetenek yok. O yüzden ne kadar calisirsa çalışsın maksimum olacağı profil mctominey.
Sahada çalışkan ona diyeceğim yok, ama saha dışında değil gibi sanki. Yoksa fizik olarak çok daha fazla gelişim göstermeliydi.

Wendel’e kimse kötü oyuncu demiyor, defansif özellikleri yüksek, tempolu biri lazım diyoruz çünkü çılgınlar gibi geçiş yiyor bu takım.

Kaan ana plan oyuncusu olmamalı, yükleniliylr ve performansı düşüyor zamanla, tamamlayıcı ve rol oyuncusu olması daha iyi.

Bize Torreira yanına tempolu, geçiş yedirmeyecek ve mümkünse dribbling yapacak birisi lazım.

Okan hocanın son 2 8 numara seçimi oliviera ve Kerem.Bence hoca yine bu profilden istiyor.Ama aynı zamanda vecino da istemişti, anlamadım

Futbol son ana kadar kovalaman gereken bir oyundur geçen sene çözüm bulamasaydık 102 puan alamazdık.

Hatta şöyle bir örnek vereyim fener geçen sezon bizim aksimize set futbolu oynadılar sene başından itibaren dediğiniz bu organizasyonları çok iyi yapıyorlardı ta ki lig zorlaşıp rakipler daha sıkı kapanınca gol bile atamamaya başladılar çünkü hareketlilik oranları düşüktü.

Günümüz futbolunda hareket > set futbolu tabi ki maçın her anında tempo yapamazsın ama 90 dakikada belli aralıklarla oyunu soğutup bir anda tekrar şiddetlendirebilirsin.

Biz %60-70'mizle şampiyon olduk buna rağmen 102 puan topladık tüm sezon set futbolu oynayan takımın önündeydik.
Hepten bunu oynamamiz lazim demiyorum. Biz bunu pek oynayamiyoruz diyorum. Bu degismeli artik. Heleki avrupada basari istiyorsak. Cünkü evet bi takim hep 90 dk. boyunca pres yapamaz. Oyunu sogutmali zaman zaman. Ondan sonra setten atak bulmak. Ama biz presten baska birsey bilmedigimiz icin bayerne karsi pilimiz bitti maci verdik. Digerini de becersek daha farkli olabilirdi.

Sadece oyuncu profi degil bu, örnegin kerem baris savunmanin arkasina cok iyi sarkabilen hic deneme yapmiyoruz. Hep pres hep rakibi hataya zorlamak bu avrupada sökmüyor iste.

Bunun kralı benim gözümde Zaniolo'ydu. İlk birkaç maçında deli gibi savunma arkası koşusu atıyordu. O birkaç maçtan sonra bunu denemeyi bırakıp sürekli geride oyun kurulumuna katılmaya başlamıştı. Belli ki hoca oyunculardan bunu istiyor.

Barışla imzalandığı gün açıp sen bakabilirsin , şans verilsin Keremin çok üzerinde olacak diye yazan benim Umut,
herkes itin bitarafına sokmaya çalışırken,
, Kaan için neler yazmışım daha yedekken o mesajlarada bakabilirsin,
Berkanı seviyorum ben , boklamaya çalışmıyorum, seviyesi belli abartmaya gerek yok ,madem fbye Berkan sayesinde 3 atıyoruz madem yenildigimiz maçta bizi şampiyon yapacaktı, ne diye ortasaha bekliyoruz
Senin için demedim bazıları öyle bakıyordu dedim.

Yenildiğimiz fener maçı direk hocaya yazar Berkan form seviyesi yüksekken Demirbay'a şans bile vermemeliydi orada ciddi hata yaptı muhtemelen tam tersini yapsa fener bu kadar rahat üstümüze gelemez üstüne topu geri kazanım süremiz yarı yarıya düşerdi.

Berkan her maç 11 olsun demiyorum ki geçen sene son maçlar olmalıydı, seneye daha iyi oyuncu gelince rotasyonda süre alacak ama öyle 15-20 dakika olmaz Avrupa dönüşü gönül rahatlığıyla 90 dakika forma verirsin ya da biri olmaz yine verirsin.

zaha, ziyech, tete, yunus, demirbay
Yazdıklarının içinde Tete geçerli, diğerlerinden kurtulmaya çalışan kim?
Zaha Ziyech Arabistan'dan teklif alırsa degerlendirirsin olmazsada takımda degerlendirisin, Yunus milli oyuncu İngiltere'de oynadı geldi mis gibi yedek Demirbay çeşitlilik katan bir iyi bir yedek Berkanda öyle,
Ne zannediyon abi bunlardan kurtulacanda kimi alacan yerlerine ?
Menejerlik oyunumu bu, beğenmedim yenisi gelsin 🤓

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt