Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hocanın son 2 8 numara seçimi oliviera ve Kerem.Bence hoca yine bu profilden istiyor.Ama aynı zamanda vecino da istemişti, anlamadım
Keremle Sergio aldırıp üstüne aynı profil adam istiyorsa ki doğru Wendel de aynı profil (dribblingi var artı), saçmalıyor demektir.

Mctominay ile Höjberg isteyen de o.

Neyse zaten hoca da saçmalıyor son dönemde.

Mctominay öyle kesici, sürekli rakiple boğuşan bir oyuncu değil. Ligde yapıştırır geçer 10 gol atar diye düşünüyorum. Ama ŞL de çok kolay olmaz işimiz. Beklerin savunma katkısı kritik burda.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolgam Torreira ve Hojbjerg ile oynadığımız da hücum ile defans bloğu arası ciddi derecede açılabilir. Geçen seneki Kasımpaşa maçları gibi Şl de görüntüler veririz. Mc Tominay stil olarak defans hücum arası bağlantıyı da kurabilecek bir yapısı var

Okan hocanın son 2 8 numara seçimi oliviera ve Kerem.Bence hoca yine bu profilden istiyor.Ama aynı zamanda vecino da istemişti, anlamadım
Valla ıkiside birbirinden berbat güçsüz fizik mücadeleden kaçan saçma sapan gol.yediren topçu.Okan hica bu topçuları gerçekten istediyse üzülürüm valla.Ben olivieradan ümidi 1.5 sene önce kestim.Kerem.demirbaydan o sivas maçında yaptırdığı amatörce penaltıdan sonra tamamen kestim.Buarada hangi bayern maçında o kerem delirbay oynamış acaba

Bunun kralı benim gözümde Zaniolo'ydu. İlk birkaç maçında deli gibi savunma arkası koşusu atıyordu. O birkaç maçtan sonra bunu denemeyi bırakıp sürekli geride oyun kurulumuna katılmaya başlamıştı. Belli ki hoca oyunculardan bunu istiyor.
Evet oyunu kisitliyorsun böylece. Kerem mesela bunu cok yapardi, artik sifira indirdi bu denemeleri.

brezilyalı alacaksak tete gittikten sonra alsınlar iyi anlaşır ayrılmak istemez fln uğraşılmaz

Hepten bunu oynamamiz lazim demiyorum. Biz bunu pek oynayamiyoruz diyorum. Bu degismeli artik. Heleki avrupada basari istiyorsak. Cünkü evet bi takim hep 90 dk. boyunca pres yapamaz. Oyunu sogutmali zaman zaman. Ondan sonra setten atak bulmak. Ama biz presten baska birsey bilmedigimiz icin bayerne karsi pilimiz bitti maci verdik. Digerini de becersek daha farkli olabilirdi.
Oyunu geliştirerek oynamalıyız 70 dakika çok şiddetli pres yerine 90 dakikada 0-25 / 35-45 - 45-60 / 75-90 şeklinde pres gücümüz olmalı geçen sene Bayern maçında 70 dakika pres yaptık ama şunun etkisi büyük rotasyonda Ndombole ve Oliveira yerine 2 tane ortalama orta saha olsa biz o gruptan rahat çıkardık.

İlk 11 performansı çok iyiydi Icardi'den de tam verim alamadık bunlara rağmen yedekte 3-4 hamlemiz olsa her şey bambaşka olurdu ama önümüze bakıp gelecek sene daha sağlam oynamalıyız rotayonda aynı şekilde güçlü olmalı.

üzülerek söylüyorum hoca nasıl 1 orta saha istediğinin kendisi de farkında değil bence
Hocanın katıldığı yerlerde söylediklerini toplarsam driplingle top sürsün, tempolu diri bir adam olsun içeriye sürpiz koşular atsın ayaklarıda iyi olsun kreatif ve golcü olsun falan Bellinghamı, valverdeyi falan istiyor herhalde o çıkıyor yani çok net ya bilmiyor yada her programda o soruya öylesine bir cevap sıkıp geçiyor

İlgilenilen orta saha oyuncularının profillerinin birbiriyle alakasız olması düşündürücü. Hojbjerg derin oyun kurucu diyebiliriz çok gol atmaz sana orta sahaya direnç koyar top dağıtır. Mctominay sürpriz golcü olur orta sahanın her yerine koyabilirsin muhteşem olmasa da driblingi de yapar ligde beklenen 8 performansı için fazlasıyla yeterli olur. Wendel 8-10 arası bi oyuncu daha hücumcu top da çıkarır orta sahadan ama savunma direnç koyma kısmı düşündürücü lig için en iyi seçenek bu bence çünkü zaten önde oynuyoruz. Ama ŞL de düşünürsek komple paket olarak Hojbjerg sanırım en faydalı transfer olur gibi.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haluklar yüzünden ta ekim 2002 takvimine baktim,kaç cekiyo diye🙂douenin harita bok resmen,ufacık etkiyle nasıl gelecek.2 hafta sonra bi yere transfer olur o

Sistem takımı olacaksak sadece o oyuna uygun oyuncu alalım.

Yok iyi oyuncular alıp ona uygun sistem kuracaksak durum farklı.

Geçen sene ikincisini yaptık ama beceremedik, bu sene de aynı hataya düşülmez umarım.

Oynamaya çalıştığımız sistemle Avrupa’da başarılı olmamızın çok zor olduğunu da bir kez daha belirteyim.

Yazdıklarının içinde Tete geçerli, diğerlerinden kurtulmaya çalışan kim?
Zaha Ziyech Arabistan'dan teklif alırsa degerlendirirsin olmazsada takımda degerlendirisin, Yunus milli oyuncu İngiltere'de oynadı geldi mis gibi yedek Demirbay çeşitlilik katan bir iyi bir yedek Berkanda öyle,
Ne zannediyon abi bunlardan kurtulacanda kimi alacan yerlerine ?
Menejerlik oyunumu bu, beğenmedim yenisi gelsin 🤓
bi de oliviera var bak onu unutmusum

Nelsson’a 7m euro vermistik ve herkes o donem bu paralar verilir mi diyordu hakli olarak ama Nelsson genc yasta bir cok maca cikmis, avrupa’da oynamis, scoutlar tarafindan takip edilen ve Kopenhag’da duzenli olarak oynayan bir oyuncuydu. Boyle birini 3-4 milyona alamazsin.

Doue icin ayni seyleri soyleyebilirim. Rennes alt yapisindan yetisti. Rennes son yillarda alt yapidan iyi topcular cikartti ve yuksek satislar yapti. Bu cizgiden devam ediyorlar. Guea Doue yeni teknik direktorun gelisiyle birlikte ilk devrenin sonlarina dogru formayi aldi ve sezon sonuna kadar duzenli olarak oynadi. 1 yil sozlesmesi kalmis ve yeni yeni oynayan genc bir sag beke 7-8 milyon verilmez gorusune katiliyorum ama Rennes’in ilk 11 oyuncusunu ucuza alamazsin. Uzun sureli sozlesmesi olsaydi kapiyi 30 milyondan acmislardi. Bu transfer doneminde Roma’ya 20-25 milyona orta saha sattilar. Yeni yeni oynayan genc bir stoperi 15 milyona Leverkusen’e sattilar. Guela’nin abisi icin 60m euro istiyorlar. Okan hoca kendisini listede 1. siraya yazmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt