Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu bjkde 20 yabancı falan olmuş galiba bunlar yeni trasnferlerde lisans olayını nasıl yapacaklar süper kupa için

Torreira gelmeden de bin tane farklı profil topçunun ismi çıkıyordu. Sol bek için de öyle. Yıllardır benim de anlamlandiramadigim birsey.

Sağlıklı bi mazroui aradigimiz sagbek resmen

Tolgam Torreira ve Hojbjerg ile oynadığımız da hücum ile defans bloğu arası ciddi derecede açılabilir. Geçen seneki Kasımpaşa maçları gibi Şl de görüntüler veririz. Mc Tominay stil olarak defans hücum arası bağlantıyı da kurabilecek bir yapısı var
Abi ben açıkçası lig için wendel, şl düşünürsek Hojbjerg e daha yakınım ama MC de olur bek savunması düzgün olursa. Adamın şutları müthiş kafa da var her şey var orta şekerli herifte. Ama öyle çok ince pas muhteşem pas araları falan beklememek lazım MC den.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

wendeli 1 kere bile izlemedim

ama anlatılan adam bizim için ancak mertens yerine düşünülebilir

ya hoca sol bek angelino tercihi gibi oynattığı oyunun farkında olmaksızın oyuncu istiyor ya da ligde ne olacaksa olsun avrupada kaan torreira wendel yapayım diye düşünüyor

Bizim orta sahaya davinson atletizminde hojbjerg pas kalitesinde bir adam lazım. Var mı öyle biri?

Oyunu geliştirerek oynamalıyız 70 dakika çok şiddetli pres yerine 90 dakikada 0-25 / 35-45 - 45-60 / 75-90 şeklinde pres gücümüz olmalı geçen sene Bayern maçında 70 dakika pres yaptık ama şunun etkisi büyük rotasyonda Ndombole ve Oliveira yerine 2 tane ortalama orta saha olsa biz o gruptan rahat çıkardık.

İlk 11 performansı çok iyiydi Icardi'den de tam verim alamadık bunlara rağmen yedekte 3-4 hamlemiz olsa her şey bambaşka olurdu ama önümüze bakıp gelecek sene daha sağlam oynamalıyız rotayonda aynı şekilde güçlü olmalı.
Rdas yazdığın dakika aralıkları toplam 65dk pres oluyor yav 😂 5 dk için mi bu kadar tantana

Sistem takımı olacaksak sadece o oyuna uygun oyuncu alalım.

Yok iyi oyuncular alıp ona uygun sistem kuracaksak durum farklı.

Geçen sene ikincisini yaptık ama beceremedik, bu sene de aynı hataya düşülmez umarım.

Oynamaya çalıştığımız sistemle Avrupa’da başarılı olmamızın çok zor olduğunu da bir kez daha belirteyim.
2 senedir tek sistemle şampiyon olduk , ama Avrupa'da pek yemedi , bana kalırsa hocanın sistemi belli ama seçimleri yanlış
Angelino, Ndombele , Aurier , Hatta Zaha
Zaha çünkü bu sistemde kanatta oynayan adam Barış gibi geriye bol yardım edecek , Zaha Ziyech gibi adamlar maalesef bu sistemde düşüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt