Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla Tolgam Torreira yanına Sergio, Kerem, Eyüp, Ndombele hepsi çok ağır oyuncular, ismi geçen kişiler arasında Torreira nın yükünü en aza indirecek belki Hojbjerg olabilir fakat ikisinin bir yılda gol katkısı bence Mc Tominay kadar etmeyecektir. Çünkü tempolu adam her zaman iş yapar. Hele lig için tam bir fark yaratan olur
Hojbjerg den gol beklemek zaten çok anlamlı değil gol katkısı kısmını bu sene duran toplardan aldık çok eksiği hissedilmedi ama her sene olmaz. Hojbjerg Toreyra nın yükünü alır bayağı ve Toreyra da iyi top dağıtan hızlı düşünen hızlı dönen bi oyuncu onun dinamizmine katkı sağlar bu hamle. MC ligi süpürür zaten gol katkısıyla fizik gücüyle ona sözüm yok gelse açıkçası sevinçten uçarım ama ŞL tarafını da düşünerek Hojbjerg diyorum iki hamle de çok tatlı olur o notu düşerek.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 senedir tek sistemle şampiyon olduk , ama Avrupa'da pek yemedi , bana kalırsa hocanın sistemi belli ama seçimleri yanlış
Angelino, Ndombele , Aurier , Hatta Zaha
Zaha çünkü bu sistemde kanatta oynayan adam Barış gibi geriye bol yardım edecek , Zaha Ziyech gibi adamlar maalesef bu sistemde düşüyor
Seçimler yanlış ile bunu geçiştiremeyiz. Bu takım Avrupa’da başarı istiyorsa set oynamayı öğrenmek zorunda, fizik kalite de yüksek olmalı.

Wendel için tekrar diyorum, beklentimizi karşılamaz Mertens yerine koyar devre arası orta saha ararız yine. Alınacak oyuncu Mctominay gibi tempolu olmalı.

Kimse ne istediğini bilmiyor gibi. Sabah kalkıp bir menemen patlatalim diyip sucuklu yumurtaya çeviriyor işi hoca. Kaleye hızlı gidelim adı altında takımın beyni duruyor kaptığı toplarda. O zaman yemişim pressi ön alan baskısını. Tamam her kazandığın topu git at demiyoruz elbette ama en kolaylarini bile atamiyoruz. Atari oyunu gibi ortayi geçen direk kaleyle karşı karşıya kalıyor. Sisteme göre bu oyuncular sıkıntı. Press bir kere forvette başlar icardi öyle bir adam değil. 3_4 kere press yapinca bu sefer herifin top sürecek mecali kalmıyor. Diziliş ve sistemi değiştirmek zorundayız. Ula zaten oyunlarda bile ayni sistemi yıllarca kullanamiyosun yapay zeka önlem alıyor. Terim Mourinho vb adamların bitmesinin sebebi de bu. Hiç yenilenmediler hep bildiklerini okudular. Okan çok iyi hoca ama daha iyisini olmak istiyorsa kendini geliştirmeli ve inatciliğini kırmalı.

Seçimler yanlış ile bunu geçiştiremeyiz. Bu takım Avrupa’da başarı istiyorsa set oynamayı öğrenmek zorunda, fizik kalite de yüksek olmalı.

Wendel için tekrar diyorum, beklentimizi karşılamaz Mertens yerine koyar devre arası orta saha ararız yine. Alınacak oyuncu Mctominay gibi tempolu olmalı.
Mactominay wendel ikisi gerekiyor cünkü mertens ile son sene. Ah paranin gözü ah.

Benim korkum yine son günlere kalıp istediğimiz oyuncuların teker teker başka kulüplere gidip çok saçma bir transfer gelmesi şu yaşanırsa muhtemelen geçen seneki kadar şanslı olmayız.

Hem CL hem lig çok daha zorlu geçecek eğer geçen seneye güvenip nasıl olsa şampiyon olduk 50 puan fark attık şöyle böyle o zaman işte ciddi anlamda yanarız.

Kırcaali'ye oyuncu kiraladığımızı da gördüm ya daha hiç bişeye şaşırmam

Benim korkum yine son günlere kalıp çok saçma bir transfer gelmesi şu yaşanırsa muhtemelen geçen seneki kadar şanslı olmayız hem CL hem lig çok daha zorlu geçecek eğer geçen seneye güvenip nasıl olsa şampiyon olduk 50 puan fark attık şöyle böyle o zaman işte ciddi anlamda yanarız.

Bu senenin son gün transferi Casemiro ya da Eriksen olur Umudum

goretzka 1.89, mc tominay 1.91, hojbjerg 1.85, bentancur 1.87, fofana 1.85... konuşulan isimlerin ortak özelliği genel olarak sayzlı olmaları alan kaplamaları fiziksel özelliklerini sahada kullanmaları.. wendel ile çok ortak noktaları yok.. bunlardan birini alıp wendeli serbest oynatabilirsin ama ikili mücadelelerde çok şey beklememek lazım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt