- 3 Haziran 2015
- 56.762
- 65.897
- 4.143
Bariz ortada çünkü?neden boyle dusunuyorsun ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bariz ortada çünkü?neden boyle dusunuyorsun ?
Taksitle Wendel aha bak burda

Zaten ortak paydamız Galatasaray ve onun başarılı olması için görev alan kişiler hakkında saygı çerçevesinde fikirlerimizi beyan edebilmek. Bunun için var bu forum ve en azından ben bunun için buradayım. Teşekkür ederim güzel sohbetin için. Daha başarılı daha güçlü bir Galatasaray için bu kirli yapıya karşı bu sezonda hocamızın arkasındayızSenin görüsündür bu saygi duyuyorum
2 sezon üst üste rekorlar kirarak fenerin dört koldan kollandigi bir düzen de sampiyon olan bir hoca ve cesur bir futbol oynatiyor
Bu yüzden saygiyi hak ettigini düsünüyorum Okan hoca’nin
Senin yazdiklarinda bir saygisizlik yok bu arada böyle yazdim diye o tarz bir anlam cikarma ben genel anlamda saygiyi hak ettigini düsünüyorum
merak ettim gercekten bir ornekle aciklarmisin , ne gibi bir irkcilik gordun ?Bariz ortada çünkü?
Doue konusu doğru ama Wendel işini 20 m euro vermemizin uzayda ihtimali yok en fazla teklif edeceğimiz para 12-13 m euro + bonus olur başka formül olur mu 45 saat içinde göreceğiz.Buraya yazıyorum yakın çıkarsa alıntıla Wendel 20 milyon taksitle ödeme 3.5 maaş
doue 8 milyon bonservis taksitle 1.3 maaş
Lukaku, Balotelli, Rafael Leao, bunlar 3 örnek daha neler neler yaşandı İtalya da renkdaş gerçekten bilmediğinden mi soruyorsun yoksa beni mi deniyorsan anlamadım pek? İtalya Avrupa’nın en irkci ülkesi olabilir Polonya ile birliktemerak ettim gercekten bir ornekle aciklarmisin , ne gibi bir irkcilik gordun ?
Tribünlerin her sene yaptığı şeyler ortada ve haber olmuyor mu rtaş baya var yalan bir şey dememiş ki.merak ettim gercekten bir ornekle aciklarmisin , ne gibi bir irkcilik gordun ?
İşte bu yüzdendir ki wendeli alamayız 45 saat sonra bir şey uyduracaklarDoue konusu doğru ama Wendel işini 20 m euro vermemizin uzayda ihtimali yok en fazla teklif edeceğimiz para 12-13 m euro + bonus olur başka formül olur mu 45 saat içinde göreceğiz.
yok yahu valla seni denedigimden degil ,merak ettigim icin sordum , yanlis anladiysan kusura bakmaLukaku, Balotelli, Rafael Leao, bunlar 3 örnek daha neler neler yaşandı İtalya da renkdaş gerçekten bilmediğinden mi soruyorsun yoksa beni mi deniyorsan anlamadım pek? İtalya Avrupa’nın en irkci ülkesi olabilir Polonya ile birlikte
Mctominay - Wendel oranlarsam %3-%97 hangisi daha imkansız sen düşün derim.İşte bu yüzdendir ki wendeli alamayız 45 saat sonra bir şey uyduracaklar

İspanyolları da ekle oraya Kemal'imLukaku, Balotelli, Rafael Leao, bunlar 3 örnek daha neler neler yaşandı İtalya da renkdaş gerçekten bilmediğinden mi soruyorsun yoksa beni mi deniyorsan anlamadım pek? İtalya Avrupa’nın en irkci ülkesi olabilir Polonya ile birlikte
CevabımMctominay - Wendel oranlarsam %3-%97 hangisi daha imkansız sen düşün derim.![]()
Cevabım
Hepsine boydan Erayİspanyolları da ekle oraya Kemal'im
Wendeli alabilion mu denedin mi :dFm editör de paralı orada bile getiremiyoruz melihim![]()
Bizim ikisinden hangisini alabileceğimizin sonucu gibi duruyorVideo sonrası 1 hafta sonuç olumsuz bitmişti.