Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wendel'e 20 hakkaten çok ya
Bir de hani toplam 20M bütçe vardı. Sağ beke kimi alcaz
Hayatımız yalan

Kadroyu lig için kurmalıyız Avrupa hayal.
Tabiki UEFA ve Konferans ligi olma olasılığı var. Ama şampiyonlar liginde çeyrek finalden öte hayal.
Çünkü o kadroyu kurmak için alacağın oyuncular seni tercih etmiyor.
2000 sen itibaren elit takımlar dışında hangi takım kazandı Şampiyonlar ligini. Bir Porto var.
Oraya çıkalım ötesini salla zaten

Kadroyu lig için kurmalıyız Avrupa hayal.
Tabiki UEFA ve Konferans ligi olma olasılığı var. Ama şampiyonlar liginde çeyrek finalden öte hayal.
Çünkü o kadroyu kurmak için alacağın oyuncular seni tercih etmiyor.
2000 sen itibaren elit takımlar dışında hangi takım kazandı Şampiyonlar ligini. Bir Porto var.

Assignon sırf PL'de oynayacağım diye küme düşecek takıma gitti bize gelmedi ya.

Ülke içinden pek anlamıyoruz da dışarıda durumlar çok daha farklı.

Wendel'e 20 hakkaten çok ya
Bir de hani toplam 20M bütçe vardı. Sağ beke kimi alcaz
Hayatımız yalan
Toplam butce 30 milyon euro vardir, olmalidir yani.

Zaten Doue icin 7 civari birsey teklif etmisik yani Wendel icin 20 teklif ettiyseler kalir cepte 2-3 milyon euro :)

Galatasaray, Wendel için Zenit'e 20 milyon Euro'luk resmi teklif yaptı.

Zenit daha yüksek bir teklif bekliyor. Görüşmeler sürüyor. (@UOLEsporte)
wendel 20+5 bonular ile bitecekse bu bedelle imkansız thuramı maaşla iknaya zorlanabilirdi - Juve aynı maliyetle potansiyel prime pogba adayı aldı - biz Wendel zorlayacağız.

kazık yiyecekler taraftarı dindirmek için ki dinmeyecek.

Renktaşlar Cenk Ergün basiretsizliği ayrı bir konu ama;

- İsim beğenmiyorsunuz, isim beğendiriyorlar bu sefer de verilecek paraları beğenmiyorsunuz.

Yıllık 2 milyon maaşla De Bruyne mi gelsin istiyorsunuz anlamadım ki.

wendel 20+5 bonular ile bitecekse bu bedelle imkansız thuramı maaşla iknaya zorlanabilirdi - Juve aynı maliyetle potansiyel prime pogba adayı aldı - biz Wendel zorlayacağız.

kazık yiyecekler taraftarı dindirmek için ki dinmeyecek.
Yaniliyorsun, Thuram ve Fofana gibiler Turkiye'ye gelmezdi bu yaslarda. Kariyerleri acisindan daha goz onunde olan liglerde devam etmek istedikleri belliydi yani bunlari alamazdik zaten.

Thuram'in babasi da zaten evlatlarini Italya'da gormek istiyordu.

Günaydın efendim.

İsmi geçenler arasında bize oyuncu tipi olarak en güzel gidecek olan oyuncu Anguissa diye düşünüyorum. Torreira'yla makine gibi olurlardı muhtemelen.

Yaniliyorsun, Thuram ve Fofana gibiler Turkiye'ye gelmezdi bu yaslarda. Kariyerleri acisindan daha goz onunde olan liglerde devam etmek istedikleri belliydi yani bunlari alamazdik zaten.

Thuram'in babasi da zaten evlatlarini Italya'da gormek istiyordu.
gelir gelmezden ziyade aynı maliyete trasnfer olan profilleri örnek veriyorum. ki wendelin maaşıda şişik olur.

sezonun başında ilk sözlerinde apaçık şekilde "hayal bu adamlar" diyen bir "bitirici" yöneticimiz var.

umut vermiyor üstüne moral bozuyor.

bu gidişle rennesin 15 e kapattığı Gronabaek kumarı bile OK geliyor Wendele 25 basarlarsa.

Bu arada yabancı sağ bek + Zeki Çelik transferi gerçekleşse keşke. En azından Yeni Sağ Bek / Köhn / Zeki Çelik ve Kaan Ayhan ile 4 tane bek oynayacak oyuncumuz olur elimizde. Yoksa resmen bek yedeğimiz olmayacak.

Ayrıca alınabilecek iyi yerli oyuncu varsa öncelik her zaman onlarda olmalı. Mesela Orkun Kökçü, Okay Yokuşlu gibi.

gelir gelmezden ziyade aynı maliyete trasnfer olan profilleri örnek veriyorum. ki wendelin maaşıda şişik olur.

sezonun başında ilk sözlerinde apaçık şekilde "hayal bu adamlar" diyen bir "bitirici" yöneticimiz var.

umut vermiyor üstüne moral bozuyor.

bu gidişle rennesin 15 e kapattığı Gronabaek kumarı bile OK geliyor Wendele 25 basarlarsa.
Demek sormuslar, yoksa o sozu etmezdi diye dusunuyorum. Bir konusma veya menajerlerden biri gidip sormustur onlarda nazikce Turkiye'yi dusunmediklerini soylemislerse ondan 'imkansiz' demistir diye dusunuyorum. Zaten o tarz transferlerin cok cok dusuk ihtimal olacagi belliydi burada bazi muhabirlerin isimlerini yazmasindan dolayi taraftar yine fazla umitlendi ondan yine uctuk maalesef.

Moral bozuyor olabilir ama en azindan realist konustu Hatipoglu. Simdi Fofana ve Thuram gibiler anca kimsenin talip olmadigi zaman belki parayi basip alabilirdin, adamlara EPL ve Serie A'dan teklifler geliyor o durumda Turkiye'den kimsenin yuzune bakmayacaklarini az cok tahmin edebilmek lazim.

Renktaşlar Cenk Ergün basiretsizliği ayrı bir konu ama;

- İsim beğenmiyorsunuz, isim beğendiriyorlar bu sefer de verilecek paraları beğenmiyorsunuz.

Yıllık 2 milyon maaşla De Bruyne mi gelsin istiyorsunuz anlamadım ki.
İsim beğenmemek değil hocam bu paralar çok yüksek. Bizim verebileceğimiz mak. bonservisler 10-12 arası olmalı.

Wendel tarzını beğendiğim oyuncu ama 20 milyon mümkün değil etmez. Sadece o değil Mc Tominay, Hoijberg de bu bonservisleri etmez.

Burada şikayet edilen bu kadar zamandır belliyken eksiğin, taraftardan baskıyı yiyince panik transferlerine yönelmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt