Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eski açığa bakıyorum ne muhabbet dönmüş

erinç haluğa geçirmiş "goretzka görüşmesi falan" diye yükseldiği için ..

erinçte "yalnız şunu söyliyeyim, bizim öyle dev soru işaretli thumbnaillarımız yok - blurl fotolar falan - onuda söyliyeyim. Goretzka imkansızdı - mctominaye yangın yayını yapılınca o daha mı ihtimalli oldu"

cuk oturtmuş lafı açıkçası.

İsim beğenmemek değil hocam bu paralar çok yüksek. Bizim verebileceğimiz mak. bonservisler 10-12 arası olmalı.

Wendel tarzını beğendiğim oyuncu ama 20 milyon mümkün değil etmez. Sadece o değil Mc Tominay, Hoijberg de bu bonservisleri etmez.

Burada şikayet edilen bu kadar zamandır belliyken eksiğin, taraftardan baskıyı yiyince panik transferlerine yönelmen.

Valla renktaş şahsi fikrim şöyle;

Günümüzde belli bir olgunluğa erişmiş ve maks 10 milyon euro verip alacağın orta saha oyuncusunun Kaan Ayhan'dan ya da Mertens'den daha iyi bir performans göstereceğini hiç sanmıyorum.

Diyeceksin ki genç oyuncu alalım, işte henüz 19 yaşında 10 milyon euro eden oyuncu da zaten Türkiye'ye gelmek istemiyor.

Ya 30'lu yaşlarında olup, belli bir kalitede olan ama prime dönemi biraz geçmiş bir oyuncu alacağız ya da parayı bastırıp o oyuncunun 25'li yaşlarındaki halini almaya çalışacağız.

Demek sormuslar, yoksa o sozu etmezdi diye dusunuyorum. Bir konusma veya menajerlerden biri gidip sormustur onlarda nazikce Turkiye'yi dusunmediklerini soylemislerse ondan 'imkansiz' demistir diye dusunuyorum. Zaten o tarz transferlerin cok cok dusuk ihtimal olacagi belliydi burada bazi muhabirlerin isimlerini yazmasindan dolayi taraftar yine fazla umitlendi ondan yine uctuk maalesef.

Moral bozuyor olabilir ama en azindan realist konustu Hatipoglu. Simdi Fofana ve Thuram gibiler anca kimsenin talip olmadigi zaman belki parayi basip alabilirdin, adamlara EPL ve Serie A'dan teklifler geliyor o durumda Turkiye'den kimsenin yuzune bakmayacaklarini az cok tahmin edebilmek lazim.
onun bende fazlasıyla farkındayımda - kredi kaybediyor - o kadar rahat ve açıksözlü olmak trasnferde ne zaman doğru olmuş. kampta mamtpa 4 günde bir çıkarsın üstü kapalı mamasını verirsin muhabirlerin geçersin.

ben artık taraftara oynaycak trasnfere gidip fazladan para bayılacak heralde diyorum, Okan hoca'nında her ne kadar öyle konuşmasada eminim içinde rahatsız olduğuna.

Senaryo yazalım böyle olmucak. 3 ayrı profil

1 - Wendel için Zenite 20 verirsin 4 yıllık kontrat yaparsın yıllık 5 maaş verirsin. Toplam 40M Euro. Yıllık 5 maaş takım dengelerini bozar mı, evet bozar. Toreira ben enayi miyim der, İcardi hayırdır kim bu keko der. Zaha ve özellikle Ziyezh ben beleşe oynuyorum der.

2 - Sallıyorum profil olarak Rabiot'a imza 10 verirsin 4 yıllık kontrat yaparsın yıllık 7,5 maaş verirsin. Toplam 40M Euro. Yıllık 7,5 maaş takım dengelerini bozar mı, evet bozar. Toreira ben enayi miyim der, İcardi hayırdır kim bu keko der. Zaha ve özellikle Ziyezh ben beleşe oynuyorum der.

3 - Sallıyorum profil olarak Samardzic için 20 verirsin, yıllık 2,5 maaş verirsin. Toplam 30M euro. Kİmse rahatsız olmaz. Yaşı da genç, satışı da olur elbet.

1 - Wendel için Zenite 20 verirsin 4 yıllık kontrat yaparsın yıllık 5 maaş verirsin. Toplam 40M Euro. Yıllık 5 maaş takım dengelerini bozar mı, evet bozar. Toreira ben enayi miyim der, İcardi hayırdır kim bu keko der. Zaha ve özellikle Ziyezh ben beleşe oynuyorum der.

2 - Sallıyorum profil olarak Rabiot'a imza 10 verirsin 4 yıllık kontrat yaparsın yıllık 7,5 maaş verirsin. Toplam 40M Euro. Yıllık 7,5 maaş takım dengelerini bozar mı, evet bozar. Toreira ben enayi miyim der, İcardi hayırdır kim bu keko der. Zaha ve özellikle Ziyezh ben beleşe oynuyorum der.

3 - Sallıyorum profil olarak Samardzic için 20 verirsin, yıllık 2,5 maaş verirsin. Toplam 30M euro. Kİmse rahatsız olmaz. Yaşı da genç, satışı da olur elbet.

Samardzic merkez orta saha oyuncusundan ziyade fazla ofansif kaciyor. Torreira'nin yaninda olabilecek dogru isim degil.

Rabiot'u alsan en fazla 2 senelik sozlesme yaparsin 4 sene degil. Rabiot icin yillik hem 7.5 ve 10 milyon euro imza parasi vermez bizimkiler zaten.

Samardzic ve benzeri profilde henüz 20 yaşlarında parlamaya başlamış ve bunu Afrika'da falan değil de Avrupa'nın göbeğinde yapmış oyuncuları getirmek imkansız değil ama çok zor. Hiçbir insanı 22 yaşında İtalya'dan Türkiye'ye getiremezsin.

Neyse, işte bu nedenle birkaç mesaj üstte de yazdığım gibi iyi yerli oyuncu buldun mu yapışacaksın. Mecbursun. Okay'ı alabiliyor musun, anında alacaksın. Orkun'u alabiliyor musun, kaçırmayacaksın.

Wendelin maaş 1.5 diye gösteriyo internette neyin 5i 6sı yav 2.5a geliyosa gelsin savaşın ortasından gelecek Manchester Cityden değil. Böyle absürd maaşlar istiyosa almasınlar

Unutulmasın;

Oliviera
Tete
Halil
Dubois

vs vs

Bu isimlerin takımdan en kısa sürede gönderilmesi şart. Ya gerekirse yıllık maaşını ödeyin, sözleşme feshi yapın. Bu oyuncuların kampta dahi artık olmaması gerekiyor.

Kadroda çer çöple 40 oyuncu olmasın ya. 25 oyuncu olsun 25'i de belli bir standardı korusun.

Yusuf Yazıcı neden düşünülmüyor. Boşta adam
8 numara için demiyorum Mertens pozisyonunda alternatif olabilir
Ne diyorsuunuz bu konuda görüşlerinizi merak ediyorum

eski açığa bakıyorum ne muhabbet dönmüş

erinç haluğa geçirmiş "goretzka görüşmesi falan" diye yükseldiği için ..

erinçte "yalnız şunu söyliyeyim, bizim öyle dev soru işaretli thumbnaillarımız yok - blurl fotolar falan - onuda söyliyeyim. Goretzka imkansızdı - mctominaye yangın yayını yapılınca o daha mı ihtimalli oldu"

cuk oturtmuş lafı açıkçası.
eski açık diyince bizim aklımıza sami yen gelir
size erinç haluk cart curt isimler geliyor

enteresan

Torreira nın maaşı 3.75 diye hatırlıyorum Wendel in maaşı 3.5 a kadar sorun çıkarmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yav bu wendel benim izlediğim kadarıyla tam 4-3-3 ün ileri hücumcu orta sahası abi bu adamı alıyorsan birtane libero alacaksan 6 numara torreirayı serbest bırakacaksın wendelde hücuma bakacak

Parasını verip yasin ozcani almamız lazım, bu sene daha çok stoperde oynadi ama defansif bek biraz hucumuna da ekleme yaparsa çok iyi seviyeye gelir köhnle olmaz bu iş.Yasini almamız lazım mutlaka sağa da doue
Kesinlikle katılıyorum Oğuz falan değil o çocukta potansiyel var almak lazım

Yav bu wendel benim izlediğim kadarıyla tam 4-3-3 ün ileri hücumcu orta sahası abi bu adamı alıyorsan birtane libero alacaksan 6 numara torreirayı serbest bırakacaksın wendelde hücuma bakacak

Wendel harici transfer gelmediği takdirde aslında Kaan/Berkan - Torreira -Wendel üçlüsü iyi iş yapar gibi. Özellikle Kaan'ı orta sahada çok beğeniyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt