Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah jelert konusunda dediğiniz gibi güzel şeyler yaşarız. Ancak doue gibi bir adamı almadığımız için çok pişman olacağız bence.

Torreira wendel ve ilkay olsun orta 3 lu, zaten,bi de emirhan ilkhan al tamamdır 🙂

Jelertin geldiği senaryoya göre İlkay şart oğlu Şart. Bu da demek oluyor ki üçlü orta sahaya dönüyoruz... Üçüncü orta saha kim olacak? Wendel diyorlar ama bizimkiler alamaz onu

Bizimkiler 7 milyon euro ayirdi diyorum sag beke, 10 milyon euro falan vermezler.

Zaten Doue icin bosuna pazarlik yapilmiyor yoksa coktan alirdik o paralara cikmis olsak.

Doue icin yapilan teklifte 7,4 milyon euro Keramettin'e gore. Dogrudur cunku butce o kadar dedi Hatipoglu'ya bakarsak.
Oğuzdan vazgeçince bütçeyi oraya eklemiş olabilirler. Ama oraya bütçe eklendiyse doue niye alınmıyor?

Jelert gerçekten bizim oyuna uygun bı transfer olur maliyeti bonservis olarak yüksek görünüyor ama yıllık ücreti uygundur .

Abi Okan Hocanın listesinde kimlerle oynadıysak beğendikleri var. Mc Tominay da listede belli ki, Rasmus Falk haberi de çıkar orta sahaya

Beyler ingiliz istemiyorum takımda tominay felan geçin bu isimleri ayaklar yere sağlam bassın 😅

Oğuz'a 6 vermediğim senaryo da bu Jelert'e 3 filan vermem lazım ama kafalar başka çalışıyor belli ki. Geri oyuncusu, ekstra hiçbir meziyeti yok tek avantajı yaşı ve milliyeti bunun için mi 7 milyon fazla vereceğiz adamın tavanı olsa olsa ne olabilir ki potansiyeline ulaştırsak maksimum Kristensen filan olacak heralde aynı paraya onu alırız zaten.
Oguz kici kirik tsl de oynarken bu cocuk CL de munihe, manuya, m.citye karsi top kosturdu. Iyide oynadi. 2 yas ta genc oguzdan. Bir se böyle bak

Ama 10m bende istemem. Nelsson tarifesiyle alinir. 7.5m 5 taksitle oluru var

Oğuzdan vazgeçince bütçeyi oraya eklemiş olabilirler. Ama oraya bütçe eklendiyse doue niye alınmıyor?
Oguz transferi zaten gunler oncesinde bitmisti bizim acimizdan onunla bir alakasi olmaz butce bakimindan.

Zaten sag bek icin belirli bir miktardan fazla vermek istemiyor yonetim bu rakam da 7-7.5 civari birsey.

Yani maça çıkartmayacak kadar ciddi ise işler yakındır yahu. Transfer görüşmesi için maçta olmayacak imiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt