Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.341
- 30.162
- 1.988
Doue bence kafasız. Kardeşi fransa adina oynarken o fildişini seçmiş. Bu bilr başlı başına bir kafasizlik örneğiDoue bence cok daha potansiyelli ama jelert çok dağa garanti adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doue bence kafasız. Kardeşi fransa adina oynarken o fildişini seçmiş. Bu bilr başlı başına bir kafasizlik örneğiDoue bence cok daha potansiyelli ama jelert çok dağa garanti adam
Kurarsa Hatip beyi sırtımızda taşırız ama ikisinden birini bile alamazlar.torreira ilkay wendel ortasahası kuruyormuş hatipoğlu ipraaam
Oyuncuyu hiç bilmiyorum ama kuzeyli topçulara her anlamda fitim. Sakatlık bilmez, disiplinli, çalışkan ne vereceği belli adamlar. Belki 10 üzerinden 9 oynamazlar ama 6 altına da kolay kolay düşmezler.
Ofansif yonunu bir oyuncu minimum gelistirebilir, teknik, oyun gorusu, dribbling yapma ozelligi falan dogustan gelen birsey bunlar yoksa sittin sene calissan yine cok fazla gelistiremezsin. Ama defans yapmayi bir oyuncuya ogretebilirsin, bu konuda dogru bir egitim ile defansif ozellikleri gelistirebilir oyuncular.Atletizm, tempo, fiziksel zindelik, defansif disiplin ve taktiksel altyapı olduktan sonra 21 yaşındaki bir oyuncu diğer özelliklerini de geliştirir.
oğuz aydını almaman sana tokat gibi geri döner bu 3lü ayrılırsa.Serhan Türk:: "Zaha, Tete ve Ziyech'le ayrılık olacağını düşünüyorum."
profil şahane duruyor