Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Listede olan bek oyuncularını astronomik fiyatlar istenince zor durumda kalan -Okan hocanın yanına oğlu yanaşır baba noldu canın sıkkın oyuncular gelmek istemiyor mu?
-Yok fiyatta anlaşamadık çok istiyorlar
-Ya Kopenhag’da bir çocuk vardı bize karşı iyi oynamıştı ona baksak ya?
-haa kimdi o?
Ali önceden hazırlamıştır hemen fm profilini çıkartır
Olaylar gelişir..

Hatipoglu: Ilgilendigimiz oyuncular EURO ve Copa America'da forma giydi/giyiyor demedi mi?
Danimarka 3 tane sag bek götürmüs, Jelert onlardan biri degil.
Klasik panik transferi (Cenk Ergün ve Dursun'a göre)

Oyuncuyu hiç bilmiyorum ama kuzeyli topçulara her anlamda fitim. Sakatlık bilmez, disiplinli, çalışkan ne vereceği belli adamlar. Belki 10 üzerinden 9 oynamazlar ama 6 altına da kolay kolay düşmezler.

Bize gelen kuzeylilerin çoğunun sakat olması haricinde güzel bir post

Serhan Türk:: "Zaha, Tete ve Ziyech'le ayrılık olacağını düşünüyorum."

Atletizm, tempo, fiziksel zindelik, defansif disiplin ve taktiksel altyapı olduktan sonra 21 yaşındaki bir oyuncu diğer özelliklerini de geliştirir.
Ofansif yonunu bir oyuncu minimum gelistirebilir, teknik, oyun gorusu, dribbling yapma ozelligi falan dogustan gelen birsey bunlar yoksa sittin sene calissan yine cok fazla gelistiremezsin. Ama defans yapmayi bir oyuncuya ogretebilirsin, bu konuda dogru bir egitim ile defansif ozellikleri gelistirebilir oyuncular.

Jelert iyi takım oyuncusu da bizim o bölgeye biraz daha bireysel olarak fark oluşturarak orayı götürecek adam lazım gibi sanki ya. Angelino öncesi Borna Sosa haberleri gibi düşünüyorum bunu Doue’nin menajere ayar çekiyorlar gibi sanki.

Linnes geldiğinde çok daha potansiyelliydi Jelert’ten o bile sırıttı.

Bizim maçlarda da içine sinmemişti şuanda da içine sinmiyor hayırlısı olsun.

Valla Jelert dümdüz adam. Potansiyeline de ulaşmış gibi.

Maç sayısı fazla ama Fransa alt liglerindeki kalite her türlü Danimarka ligindeki kaliteden daha iyi.

Bu yüzden ben isterim ki Doue olsun ama kesin bu veledi alacaklar.

Zaten bu asalakların çapı başka bir adam alamaz.

Linnes
Omar
Gaaei
Kristensen
Pedersen

Umarim Jelert yazdigim isimler gibi duz oyuncu degildir

Bizim dışımızda Jellert‘e 10 milyon veren başka mal var mı acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt