- 18 Mayıs 2011
- 52.995
- 56.876
- 4.613
Dokuyu duduran bek vay vay
ben bu filmi daha once izledim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dokuyu duduran bek vay vay
Abi linnes 24unde gelmiş nasil daha potansiyelli oluyor ki? Bu cocuk 21de arada 3 yaş var. Ayni Nelson gibi bir transfer olarak görüyorumJelert iyi takım oyuncusu da bizim o bölgeye biraz daha bireysel olarak fark oluşturarak orayı götürecek adam lazım gibi sanki ya. Angelino öncesi Borna Sosa haberleri gibi düşünüyorum bunu Doue’nin menajere ayar çekiyorlar gibi sanki.
Linnes geldiğinde çok daha potansiyelliydi Jelert’ten o bile sırıttı.
Bizim maçlarda da içine sinmemişti şuanda da içine sinmiyor hayırlısı olsun.
Wolfsburga gitti oGrabara yeni sozlesme imzalama lan,muslera sonrasi![]()
Efendim üstatYANGIN yapıcaz diyip yönetime panikle 10 milyona danish liginden sağ bek aldıran büyük cimbom taraftarı
Dunyadan haberimiz yok vayWolfsburga gitti o

10 cok ya. 6+2 5+3 gibi bişey vermisizdir maximum10 milyon bana çok geldi ya ben kaçar
Bizim maçta bile belliydi Wolfsburga gideceği bayadir belli yaniDunyadan haberimiz yok vay
Yanlış twiti paylaşmışım ya, düzelttim sonratum kariyeri dedigi zaten kac yillik topcu
Kopenhag takiminda defansi zayif olan adami 2 gun tutmazlar adamlarin tek yaptigi is savunma ve gecis hucumujelertın defans zayıf 2.köhn olur.