- 23 Temmuz 2011
- 75.542
- 51.076
- 4.693
Jelert konusunda haluklar dahil herkes patladı bu arada.
dün boşuna kendilerini yırttılar :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence jelert doğru oyuncu abi,benfica ciddi istemiş.bonservisi 5e biterJelert Linnes ayarında bi oyuncu
Aşırı gereksiz bir hamle
€2-3m'den fazla bir bonservis ödenecek bir topçu değil
Vallahi ben mazroui bekliyodum ve doue konusunda tek haber dahi cikmaz yazdimJelert konusunda haluklar dahil herkes patladı bu arada.
mrb bebeğim.Vallahi ben mazroui bekliyodum ve doue konusunda tek haber dahi cikmaz yazdim
Abi 21 yaşındaki oyuncu icin ne duymak istiyorsun kiHocam meziyet olarak diyorum tabiki karışmasın. Daha çok şey hayal ettiriyordu.
Jelert için 21 yaşında 150 maça çıkmış CL oynamış Kopenhag’da champ olmuşlardan başka birşey duydun mu şuana kadar. Doue , Bisakka hepsinin ayırt edici özelliği var. Jelert daha ortalama bir adam makine gibi ama bence ihtiyaç olan profil o değil. Heleki 10M’e hiç değil.
Satarız diyorsun ama Avrupalılar Türkiyedeki savunmacılara her zaman çok para saçmıyor maalesef. Boey ciddi istisna oldu
Ki bu arada kötü oyuncu demiyorum. Biz takım oyunu oynayamayıyoruz bireysel fark koyacak oyuncu daha iyi olurdu diyorum.
Haluk abinin bildigine eminim
Ama netlesmeden söylemek istemedi
Haluk: Allah yukarıda şahit, Jelert ismi 1 ay önce gelmişti, biliyorduk ama söylemedikYine gördük ki kim olursa olsun yerli basın gerçekten hiç bir şey bilmiyor
Haluklar dahil kimse Jellert ismini hiç söylemedi
Sabretmek başka hiç bir çaremiz yok
Hocam 10M verdiğin adam için birşeyler duyarsın bence tarihindeki en pahalı transferlerinden biri olacak.Abi 21 yaşındaki oyuncu icin ne duymak istiyorsun ki![]()