Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jelert-Wendel paketi 10 üzerinden kaç verirsiniz? Ben 6,5-7 gibi

Ajax geçen sene istemis jesperti,bu sene benfica.linnes geldiğinde 24tu ve defansi zayıf bi bekti.elma ile armutu bir tutmayin

Hocam 10M verdiğin adam için birşeyler duyarsın bence tarihindeki en pahalı transferlerinden biri olacak.

150 maça çıkmış adam için herhangi bir özellik sayılamaması içine kurt düşürmüyor mu?
Enerjik olmasi agresif olması özellik değil mi abi? İlla pas top sürme vb teknik özellikler mi ortaya çıkması lazim. Rakibi ısırıyor olmasi da bir özellik

Wendel iyi topçu da bize alan kapatan dinamik bir adam lazımdı doğru transfer mi bilemiyorum. Ama iyi topçu
Dripling eksikliğimiz var CL maçında sert bir deplasmanda Mertens'in 11'de değil ama son 30 dakika enerjisini kullanıp Torreira - Kaan önlerinde Wendel ile çıkılabilir.

Ama bizim asıl sıkıntı sadece orta saha değil Mertens'in alternatifide yok o yüzden Wendel'e dönmüş olabiliriz gibi geliyor Kaan'ın 6 oynayabileceğini düşünürsek Berkan'da oradayken sanki daha hücumcu profil fena olmayabilir.

Keşke Mctominay + Wendell olsa ama hayalden öteye geçmez. :asd:

Wendel iyi topçu da bize alan kapatan dinamik bir adam lazımdı doğru transfer mi bilemiyorum. Ama iyi topçu
Bence Scott ile Hojbjerg denendi, baktılar olmuyor, yahut olsa da gecikecek, geçen sezon yapılan hatayı yapmamak için şimdi alınabilecek bir isme yöneldiler. Artık oyun kurgusu nasıl olur göreceğiz tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt