Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Wendel icin 20m teklif etmisik? 3 milyoncuk mu bozmus oluyor?23M veremeyeceğimiz için.
10/10Jelert-Wendel paketi 10 üzerinden kaç verirsiniz? Ben 6,5-7 gibi
2. kamp başına yetişirse 8 yetişmezse 7Jelert-Wendel paketi 10 üzerinden kaç verirsiniz? Ben 6,5-7 gibi
Wendel iyi topçu da bize alan kapatan dinamik bir adam lazımdı doğru transfer mi bilemiyorum. Ama iyi topçuJelert-Wendel paketi 10 üzerinden kaç verirsiniz? Ben 6,5-7 gibi
Ilici niye biz almadik
25m€ civarı bir bonservis konuşuluyordu, Torino 17m€ vermiş kiralık sezonunun ardından geçen yazBende onu düşünüyorum
Enerjik olmasi agresif olması özellik değil mi abi? İlla pas top sürme vb teknik özellikler mi ortaya çıkması lazim. Rakibi ısırıyor olmasi da bir özellikHocam 10M verdiğin adam için birşeyler duyarsın bence tarihindeki en pahalı transferlerinden biri olacak.
150 maça çıkmış adam için herhangi bir özellik sayılamaması içine kurt düşürmüyor mu?
Wendel h.o diyebilir miyizTorino'nun Sırp orta sahası Ivan Ilic, Zenit'te. İlic, senelik 3.5 milyon Euro + bonus alacak. (Tutto Mercato)
Oyle gozukuyor.Wendel h.o diyebilir miyiz
Dripling eksikliğimiz var CL maçında sert bir deplasmanda Mertens'in 11'de değil ama son 30 dakika enerjisini kullanıp Torreira - Kaan önlerinde Wendel ile çıkılabilir.Wendel iyi topçu da bize alan kapatan dinamik bir adam lazımdı doğru transfer mi bilemiyorum. Ama iyi topçu

Bence Scott ile Hojbjerg denendi, baktılar olmuyor, yahut olsa da gecikecek, geçen sezon yapılan hatayı yapmamak için şimdi alınabilecek bir isme yöneldiler. Artık oyun kurgusu nasıl olur göreceğiz tabiWendel iyi topçu da bize alan kapatan dinamik bir adam lazımdı doğru transfer mi bilemiyorum. Ama iyi topçu
Ben hem 10 veririm bonus olarak başka bir şeyimden bile veririm memom
YetmezJelert ve Wendel ile transferi kapatsak nasil olur acaba?
Normalde olsa aynı şekilde düşünürüm ama malum ekibin çapını düşününce 10/10 filan kalıyor.Jelert-Wendel paketi 10 üzerinden kaç verirsiniz? Ben 6,5-7 gibi