Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Danimarkada oynayan norveçin süper çocuğu 9 milyona benficaya gitti abi. 10 milyon euro falan geçelim.

Bunları çözmemiz lazım

Su Wendel'in FM profili yok mu?
1721127640189.webp

Adam Kuzeyli ve genç diye övülüyor :D Meziyet bulamayınca napıcan işte sanki karpuz alıyoruz da bölgesine bakıyoruz, sistem takımından gelen düz adam her zaman sıkıntıdır o takımın stoperlerini al bize koy bunlar ne dersin muhtemelen ama bize geçit vermediler o oyuncular süper olduğundan mı yoksa bir düzenleri olduğu için mi?
O takimin stoperi yıllardir sende zaten :)

Jelert'i pek cok takim istedi gectigimiz sezon ama hepsi almadi, sebebi Danimarka liginde oynayan bir bek icin pahali bulunmasi. Bu da dusundurucu geliyor bana.
Ajax geçen sene Molde den Manssverk e 6 milyon vermiş. Farklı mevkiler evet ama Jelert piyasa olarak çok daha önde görünüyor. Yaş şampiyonlar ligi tecrübesi

Ofansif yonunu bir oyuncu minimum gelistirebilir, teknik, oyun gorusu, dribbling yapma ozelligi falan dogustan gelen birsey bunlar yoksa sittin sene calissan yine cok fazla gelistiremezsin. Ama defans yapmayi bir oyuncuya ogretebilirsin, bu konuda dogru bir egitim ile defansif ozellikleri gelistirebilir oyuncular.
Valla bir barış Alper örneği var ki acayip bir istisna...

Bakarsin kaan tor wendel orta sahası yaparız bazi maçlarda. Belkide kaanin milli takımda orta sahadaki rolü hoşuna gitmistir hocanin
Zaten o amaçlanıyor olabilir sağ bek geliyor stoper için Nelsson'da geriye bir Kaan için orta saha kalıyor mantıklı olabilir.

Mertens'i çok severim ama derbi performansları hep beklenti altında geçti böyle fark yarattığı bir derbi net hatırlamıyorum ama diğer kalan maçlar 10/10'luktu zorlu maçlarda daha çok dinlendirmeyi son 30 dakika formayı vermeyi düşünüyor olabiliriz.

Ondan birsey anlamiyorum yav :D Sigames bunlari mahkemeye falan vermis bizden izinsiz FM profillerini veriyorlar diye. Bunlarda bir kac haftadir bu rakamlara gecmisler simdi 1-20 arasinda olandan sonra burada yazilanlari anlamiyorum.
/5 yapınca klasik sistemin değerleri çıkıyor galiba 😄

Jelert geçen sene bizim maçta atıldı, çünkü kerem çok iyi ve hirpalayiciydi.kerem kimsede olmayan bi adam,bayerne karsi kendi başına 5 pozisyona giren biri.ama siz araplarin kilolu diye yolladığı ve bokladigi sokak topcusuna boşalacak kadar manyaksiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt