Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yetmez
Kopenhagene 10 milyon verdiğimizi gören Hanmover baskani
Su Wendel'in FM profili yok mu?
Benfica ve ajax senlen aynı fikirde değil amaBomboş oyuncu aşırı gereksiz hamle Ali Turap'tan iyi değil bu herif
O takimin stoperi yıllardir sende zatenAdam Kuzeyli ve genç diye övülüyorMeziyet bulamayınca napıcan işte sanki karpuz alıyoruz da bölgesine bakıyoruz, sistem takımından gelen düz adam her zaman sıkıntıdır o takımın stoperlerini al bize koy bunlar ne dersin muhtemelen ama bize geçit vermediler o oyuncular süper olduğundan mı yoksa bir düzenleri olduğu için mi?
Bu ne lan yasak mı yedi bunlarda sports interactive den?
O kadar para vermek istemiyoruz işte. Demek ki Wendel için çok daha düşük bedel teklifindeyiz. Oyuncuyu maaş ile mi kandırdık ne yaptıysak artıkBende onu düşünüyorum
Ajax geçen sene Molde den Manssverk e 6 milyon vermiş. Farklı mevkiler evet ama Jelert piyasa olarak çok daha önde görünüyor. Yaş şampiyonlar ligi tecrübesiJelert'i pek cok takim istedi gectigimiz sezon ama hepsi almadi, sebebi Danimarka liginde oynayan bir bek icin pahali bulunmasi. Bu da dusundurucu geliyor bana.
Valla bir barış Alper örneği var ki acayip bir istisna...Ofansif yonunu bir oyuncu minimum gelistirebilir, teknik, oyun gorusu, dribbling yapma ozelligi falan dogustan gelen birsey bunlar yoksa sittin sene calissan yine cok fazla gelistiremezsin. Ama defans yapmayi bir oyuncuya ogretebilirsin, bu konuda dogru bir egitim ile defansif ozellikleri gelistirebilir oyuncular.
Ondan birsey anlamiyorum yav
Aynen, FM konusunda paylaşımlarını attım. Ayıp etmiş SI ama bu site nedeniyle de in-game editor satışı bir hayli düşüyordu muhtemelen.Bu ne lan yasak mı yedi bunlarda sports interactive den?
Zaten o amaçlanıyor olabilir sağ bek geliyor stoper için Nelsson'da geriye bir Kaan için orta saha kalıyor mantıklı olabilir.Bakarsin kaan tor wendel orta sahası yaparız bazi maçlarda. Belkide kaanin milli takımda orta sahadaki rolü hoşuna gitmistir hocanin
/5 yapınca klasik sistemin değerleri çıkıyor galibaOndan birsey anlamiyorum yavSigames bunlari mahkemeye falan vermis bizden izinsiz FM profillerini veriyorlar diye. Bunlarda bir kac haftadir bu rakamlara gecmisler simdi 1-20 arasinda olandan sonra burada yazilanlari anlamiyorum.
Fmdataba diye bir site vardı milyonluk ceza verdiler sonra site battiAynen, FM konusunda paylaşımlarını attım. Ayıp etmiş SI ama bu site nedeniyle de in-game editor satışı bir hayli düşüyordu muhtemelen.