Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.612
- 109.450
- 4.878
Neden ceza yedi kiFmdataba diye bir site vardı milyonluk ceza verdiler sonra site batti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden ceza yedi kiFmdataba diye bir site vardı milyonluk ceza verdiler sonra site batti
m.bild.de
O da çok iyi,yabanci sınırı olmasa da alsak keşkekpenhag da jelirt disinda aşuri diye 1 herif vardi kanatta
izledigim tüm musabakalrda karsisindaki bekleri tabiri caizse follofoş ediyordu
Yalandır inanmaBenfica ve ajax senlen aynı fikirde değil ama
Oyuncu verilerini izinsiz paylaşım yasak.site kurup paylaşmak en azindan.Neden ceza yedi ki
Ha bu iste, tesekkurler. Teknik ve dribbling ozelligi iyimis onu ariyordum. Diger ozellikleri de fena sayilmaz.
10 milyon az para mı? Biz 2.5'a Emin veriyoruz, 3-5 milyona İtalyan milli oyuncusunu veriyoruz, kaç paraya satacaklar sankiBu jelert madem bu kadar iyiydi beden yoluyor kopenhag??
Elias Achourikpenhag da jelirt disinda aşuri diye 1 herif vardi kanatta
Babasının hayrına yollamıyor ki? Karşılığında para alıyorBu jelert madem bu kadar iyiydi beden yoluyor kopenhag??
Gecen sabaha teklif gönderdilerse adam nereden bilsinYine gördük ki kim olursa olsun yerli basın gerçekten hiç bir şey bilmiyor
Haluklar dahil kimse Jellert ismini hiç söylemedi
Sabretmek başka hiç bir çaremiz yok
Profile bakarsak tam aradığımız adam hocam.Ha bu iste, tesekkurler. Teknik ve dribbling ozelligi iyimis onu ariyordum. Diger ozellikleri de fena sayilmaz.
Zaha röportajı ya - komik bir şeyler çıkar diye merak ettim.Ne o heis
omar elabdellaoui mi yaptı bu videoyu
BILD ve Sport‘a göre Hansi Flick ve İlkay önümüzdeki günlerde bir görüşme gerçeklestirecek ve Flick oyuncunun ayrılmasına izin verebilecek
![]()
BILD kennt die Wahrheit: Spanier streuen fieses Gündogan-Gerücht!
Will der FC Barcelona unseren DFB-Kapitän loswerden? Wie „Sport“ berichtet, soll Barça bereit sein, Ilkay Gündogan trotz Vertrages bis 2025, abzugeben.m.bild.de
Ya teklif hiç yoktan mı yollamıyor Murphy? Belli ki oyuncuyu uzun zamandır takip ediyoruz muhtemelen ilk Kopenhag maçından beri ilgilyiyizGecen sabaha teklif gönderdilerse adam nereden bilsin
Yönetim bile ne yaptiginin farkinda degil, bu net olarak görünüyor zaten
Geçen sene 4 m euroya aldılar onu, baskıdan çok iyi çıkıyordukpenhag da jelirt disinda aşuri diye 1 herif vardi kanatta