- 18 Mayıs 2011
- 22.019
- 11.973
- 1.873
Torreira kimin nöbetinde geldi???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torreira kimin nöbetinde geldi???
Jelert, tominay olmazsaJelert ve Wendel ile transferi kapatsak nasil olur acaba?
Ben pusuya yatmisken durumu alevlendirmen iyi olmadı.@Ufuktan Aslan Kaplar senin nöbete denk gelecek gibi, unutma açmayı![]()
3 çocuklu koca adama topuş demek sana yakıştı mı Ufuktanım?Topu bırak profilindeki sempatik topuş dayiyi bile sırtına alıp taşır. Wendel bu feramuz değil.
Ona açtırın yeni nöbeti torreira ve mertens gibi 1 uçaktan 2 aslan indirsin...Emre altun olsa gerek
Gayligin hayırli olsunyarına kadar transfer olmazsa
gay olacağım
Niye Wendel'i istemiyorsun ve Lemina/Breivik gibi oyunculari onune koyuyorsun? Gecerli sebebin var mi?Jelert, tominay olmazsa
Jelert, hojbjerg oda olmazsa
Jelrt, lemina
En son jelert, wendele ok derim ama bu çapsiz yönetim onu da yapamaz
Bari jelert ve breivik fln yapalim en azindan dinamik takim olalim
Öyle ama3 çocuklu koca adama topuş demek sana yakıştı mı Ufuktanım?
Ekli dosyayı görüntüle 252794
Ona açtırın yeni nöbeti torreira ve mertens gibi 1 uçaktan 2 aslan indirsin...
Takiminda problem yaşadığı söyleniyordu. Eğer ana planda yoksa gayette kiralık alabiliriz.Orkun u nereye alıyon aga
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alabiliriz ama bu yaşlarda buraya gelmez bence üstad. Schmit le de arayı düzeltmişti.Takiminda problem yaşadığı söyleniyordu. Eğer ana planda yoksa gayette kiralık alabiliriz.
Vallaha Avrupa kulüpleri için seçenek olmaktan çıktı bence. Yine belcikaya giderim derse bilemem artık.Alabiliriz ama bu yaşlarda buraya gelmez bence üstad. Schmit le de arayı düzeltmişti.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cok ofansif geldi bana, ben defansi daha ön planda olan savasci orta saha istiyorumNiye Wendel'i istemiyorsun ve Lemina/Breivik gibi oyunculari onune koyuyorsun? Gecerli sebebin var mi?
Olursa cix olur ama planda olur bence 30m verdiler değerlendirirler ciddi yatırım.Vallaha Avrupa kulüpleri için seçenek olmaktan çıktı bence. Yine belcikaya giderim derse bilemem artık.
Anladım ama hoca kreatif bir orta saha istediğini söyledi geçen hafta yani öyle bakmak lazım bu transfereCok ofansif geldi bana, ben defansi daha ön planda olan savasci orta saha istiyorum