Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizdeki performansları konusunda söylüyom reis.Boey'in kurduğu üstünlükleri kuramaz bence.Özellikle defansif anlamında..
Zaten boey performansı beklememek lazım. Fizik olarak çok üstün geliyordu boey. Bu da dinamizm ve çalışkanlık olarak fark yaratır ilerleyen dönemde. Hayırlısı olsun.

ismi bizimle anılan bek oyuncularından

Bissaka ve Jelert savunma bekleri.
doue çok yönlü bi bek olduğu söyleniyor ben izlemedim doğru düzgün

Hoca sanki bi açıklamasında bek transferine göre orta saha profili şekillenecek gibi bir şey söylemişti.

jelert gelirse orta saha transferi daha hücuma yönelik bi herif olacak diyebiliriz

Bebek yüzlü çocuk
Bundan topçu oladabilir
Olmayadabilir

1721141591964.webp

ismi bizimle anılan bek oyuncularından

Bissaka ve Jelert savunma bekleri.
doue çok yönlü bi bek olduğu söyleniyor ben izlemedim doğru düzgün

Hoca sanki bi açıklamasında bek transferine göre orta saha profili şekillenecek gibi bir şey söylemişti.

jelert gelirse orta saha transferi daha hücuma yönelik bi herif olacak diyebiliriz
Wendel kanka, Jelert, Wendel gibi bir profile işaret

Aslında ana referansımız o olması lazım adam Dan ve bu takımları izliyor her hafta.

Lakin kendisi Nelsson’a da bok gibi stoper dediği için dikkate alınamıyor.

Yine de Doue daha makul gözüküyor. Maehle gibi bir adam olsa gözüm kapalı 10 veririm Jelert’e ama değil.

şimdi defansif sag bek almamız cok önemli oldu

köhn ileri cıkınca defans hattı geride 3 lü kalır

apo kerım hafif sola kayar zaten sol ayaklı

wendel şuan tam aradıgımız adam hem teknik hem hızlı driblingi var 90dkda press yapıyor
Bizim kepaze sistemde gelen osnın tutması için pirlo gibi teknik,xavi gibi pasör,iniesta gibi topla gidebilen,melo gibi baskın ve agresif,zidane gibi zeki,belingham gibi skorer olması lazım

Tempolu alsan pasörlüğü eksik olacak,sert defansif birini alsan skor katkısı veremeyecek,kreatif birini alsan savunmada poşet olmaya devam edicez

Wendel kanka, Jelert, Wendel gibi bir profile işaret

Şimdi Jelert'i sabahtan beri savunuyorum geçen yıl çok kere izlediğim için ancak bu Wendel'i iyi tanımıyorum.

Sorum şu hacılar;

1- Wendel, İniesta gibi oyunu iki yönlü oynayan bir oyuncu mu yoksa aslen 10 numara olup hafif defansif katkı veren bir hücum oyuncusu mu?

2- Wendel'in birebir mücadeleleri nasıl?

3- Tempolu bir oyuncu mu yoksa biraz daha Hakan Çalhanoğlu gibi Regista mı takılıyor orta sahada?

4- Süratli mi?

5- Kerem Demirbay'dan bekleyip de tam alamadığımız şeyi kendisinden alabilir miyiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt