- 26 Ocak 2021
- 41.028
- 40.281
- 3.078
Niye 48 saat uykusuzluk nöbeti yapiyorsun yav yutubır mı oldun

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye 48 saat uykusuzluk nöbeti yapiyorsun yav yutubır mı oldun

köhn yapar işte sol taraftadefansi iyi diye ovuyonuz adami yarin gelip ofansta bisey yapamiyinca biktik su duz oyunculardan diyceksiniz
boeyden bır tık hızlı olabilir ama bir omuzla yere yıgılıyor cogu videosunda. Boey bu konuda world classtıBoeyden %30 daha hizli kismindan sonrasini okumadim bu nasil analiz anlamadim
klimayı kapatınca %50Boeyden %30 daha hizli kismindan sonrasini okumadim bu nasil analiz anlamadim
zorköhn yapar işte sol tarafta
Bence olamaz geri donmede boey hizina yetisebilecek oyuncu sayisi cok cok azboeyden bır tık hızlı olabilir ama bir omuzla yere yıgılıyor cogu videosunda. Boey bu konuda world classtı
Galatasaray Kopenhag maçlarında Jelert isminin aklımızda kalmasının temel nedeni ilk maçta kırmızı gördükten sonra oyunu 2 - 2 ye getirmemizdir. Her iki maçtada Boey giderse kesinlikle Jelert i almalıyız diyen yoktur kimse kimseyi manipüle etmesin.
Boeyden yüzde 30 daha hızlıymış scout iboya göreJelert hızlı bayağı Boey ile kıyaslamasına bakmak lazım da fiziksel özellikleri elit seviye diyebiliriz.
dünkü maçtan sonra defansı sağlam bir sağ bek almalıyız dendi bu adam da böyle şimdi neden fikir değiştiriliyor anlamadımdefansi iyi diye ovuyonuz adami yarin gelip ofansta bisey yapamiyinca biktik su duz oyunculardan diyceksiniz