Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam bize lazim olan kriterler degilmi?

Köhn yeterince ofansif zaten. Okadar ofansif ki sol acik gibi takiliyo

Ben şunu anlamıyorum.köhnün ofansı gerçekten iyi mi.Buradada şüphelerim var.
Mesela boey için ofansı zayıf ama defansı üst düzey diyebiliyoruz.Aslında ofans anlamında ileriye muazzam top taşıyor ama sonuç yok gibi birşeydi.
Ama köhn için bir tarafı çok iyi diyemiyorum.

Mesela wan bisakanın defans yönü çok iyi ofansda kötü deniliyor.peki jelertin defansif yönü iyi diyoruz o zaman wan bisakka kadar değerli bir oyuncu.
Tabiki bizle oynadığı maçları ve videolardan izlediğim kadarıyla her anlamda çok düz bir oyuncu gibi geliyor bana.Wan bisakka,boey gibi güçlü yere sağlam basan bir oyuncu izlenimi vermiyor bana.

Farklı bir konuda jelert hakkında ön yargılı davranmış olabilirim ama bizim başımızdakilerden hiçbir halt olmaz.yaptığımız planlamadanda hiçbir halt olmaz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Boey den sonra Jelert diyorsak oyun planımızı da revize etmemiz gerekiyor Melihim. Beğenmediğimiz Köhn kadar hucum katkısı alacağımızı sanmıyorum ama beğenmediğimiz Köhn ün defansif anlamda veremediği güveni Jelert in verme ihtimali var. Senin şimdi içine sindi mi?
Bir taraf hucumda etkiliyse diger tarafin savunmada etkili olmasini isterim ben azizim.

Jelert savunma beki fakat cok yönlü bi beke evrilmesi gayet olası. Hocanın dokunuşlarına guveniyorum

kirmizi kart gordugu macta da begenmistim bu arada :d

bissakaya 4M maas, 12-13M bonservis vermek yerine bu profilde oyunculara gidilmesini dogru buluyorum. Ha Jelert olmaz bu, forumda cok ovulen rennesteki cocukta olur. Sorun yok, yeterki bu yoldan cikilmasin.

Boyle transferler olursa yonetiminde hakkini veririm

Lan got göbek bağlamış maximine 8 verilir mi ya,iyki brezilyali texeirayi alamadılar mallar

Kutlu Akpınar: "Galatasaray'ın Jelert için teklifi 6.5 milyon Euro, kulübün istediği bonuslar dahil 10 milyon Euro'ya yakın.

Doue konusunda kısa süre içerisinde gelişme yaşanacak. Anlaşma sağlanırsa 8-8.5 milyon Euro'ya bitecek ama Doue'nin talepleri değişiyor, kısa süre içerisinde geri dönüş yapacak. Jelert'e imza attırılmama sebebi Doue'den gelecek haber."

Buyuk Maclar:

Jelert Sanchez Abdülkerim Köhn

Torreira Hojbjerg

BAY İlkay Kerem

İcardi

Kucuk Maclar:

Jelert Sanchez Abdulkerim Köhn

T/H ilkay

Ziyech Mertens BAY

İcardi

Ne dersiniz?

Kutlu Akpınar: "Galatasaray'ın Jelert için teklifi 6.5 milyon Euro, kulübün istediği bonuslar dahil 10 milyon Euro'ya yakın.

Doue konusunda kısa süre içerisinde gelişme yaşanacak. Anlaşma sağlanırsa 8-8.5 milyon Euro'ya bitecek ama Doue'nin talepleri değişiyor, kısa süre içerisinde geri dönüş yapacak. Jelert'e imza attırılmama sebebi Doue'den gelecek haber."
Yav istemiyoz doue malını

Bu wendell ismi doğruysa bu adam bizim radarımıza nasıl girdi? Menajer işi mi yoksa yine @Alper Altun mu bu ismi attı ortaya 👀😍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt