Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kutlu Akpınar: "Galatasaray'ın Jelert için teklifi 6.5 milyon Euro, kulübün istediği bonuslar dahil 10 milyon Euro'ya yakın.

Doue konusunda kısa süre içerisinde gelişme yaşanacak. Anlaşma sağlanırsa 8-8.5 milyon Euro'ya bitecek ama Doue'nin talepleri değişiyor, kısa süre içerisinde geri dönüş yapacak. Jelert'e imza attırılmama sebebi Doue'den gelecek haber."
Bu en son oğuz aydınla anlaşıldı ödeme planları konuşuluyor diyordu. Güvenilir galatasaray muhabiri 0 bizde. O yüzden danimarkalı adamı kaale almak daha mantıklı teklif için.

Uğur Karakullukçu: "Kimi istiyorsanız Fenerbahçe o transfere girecek. Rabiot'a girecek Fenerbahçe göreceksiniz, Galatasaray hangi orta sahayı isterse Fenerbahçe girecek. Batshuayi'nin intikamı olmayacak mı sanıyorsunuz? Mourinho'yu getirmiş adamlar."

Akşama haluk :
Dün demiştik 48 saat verildi doue ye diye bugun menajeri bir takım isteklerde bulununca gs yonetimi ibrahim bey ve ekibi hemen yedek olarak jelert operasyonunu devreye soktular ve bitirme noktasına geldiler gökhan artık GS nin sag beki bu iki isimden biri olacak diyebiliriz son karar okan hocada menajerinin isteklerine rağmen okan hoca doue yi seçerse onuda kabul edip bitirecekler artık

Jelert’in adi bizimle anildiktan sonra 2 macini izledim ve genel istatistiklerine de göz attim

Ferdi’nin bir alt modeli gibi

Hatta sol bek oynadigi zaman izledigim macta ayni ferdi gibi sirti dönük sag ayagiyla cizgi’ye dogru dönüsleri var ve basarili sekilde yapiyor bunu

Bazi özeliklerini gelistirmesi lazim ferdi tabiki daha iyi durumda onunla kiyas etmemek lazim ama stil olarak aynilar

Keske sol beke locko yu alabilsek, biz bu tip oyunculari neden piyasa yapmadan alamiyoz, scouting bölüm ne ise yariyo?
Ben daha iyi scouting yaparim

500bin gibi komik bonservis rakama brest aldi gecen yil

Uğur Karakullukçu: "Kimi istiyorsanız Fenerbahçe o transfere girecek. Rabiot'a girecek Fenerbahçe göreceksiniz, Galatasaray hangi orta sahayı isterse Fenerbahçe girecek. Batshuayi'nin intikamı olmayacak mı sanıyorsunuz? Mourinho'yu getirmiş adamlar."
Bathsuayi yi almasak olmayacaktı bu yani sanki yapmayacaktı koç ulan uğur :asd:

Keske sol beke locko yu alabilsek, biz bu tip oyunculari neden piyasa yapmadan alamiyoz, scouting bölüm ne ise yariyo?
Ben daha iyi scouting yaparim

500bin gibi komik bonservis rakama brest aldi gecen yil
Akanım bizde madenci yok ki, ocak başında çıkan hazineyi açık arttırmayla almaya çalışan tayfayız 👀😍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt