Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uğur Karakullukçu: "Kimi istiyorsanız Fenerbahçe o transfere girecek. Rabiot'a girecek Fenerbahçe göreceksiniz, Galatasaray hangi orta sahayı isterse Fenerbahçe girecek. Batshuayi'nin intikamı olmayacak mı sanıyorsunuz? Mourinho'yu getirmiş adamlar."
Haluk'u net çözmüşsün. Bir an gerçekten Haluk'u dinliyorum zannettimAkşama haluk :
Dün demiştik 48 saat verildi doue ye diye bugun menajeri bir takım isteklerde bulununca gs yonetimi ibrahim bey ve ekibi hemen yedek olarak jelert operasyonunu devreye soktular ve bitirme noktasına geldiler gökhan artık GS nin sag beki bu iki isimden biri olacak diyebiliriz son karar okan hocada menajerinin isteklerine rağmen okan hoca doue yi seçerse onuda kabul edip bitirecekler artık

@Feramuz KayalarHerkes transferde uçak kaldırıp indiriyor biz neyi kaldırıp indirecez?
Adam Kuzeyli ve genç diye övülüyorMeziyet bulamayınca napıcan işte sanki karpuz alıyoruz da bölgesine bakıyoruz, sistem takımından gelen düz adam her zaman sıkıntıdır o takımın stoperlerini al bize koy bunlar ne dersin muhtemelen ama bize geçit vermediler o oyuncular süper olduğundan mı yoksa bir düzenleri olduğu için mi?
O takımın stoperi olan Nelsson’u almadık mı?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Ben sizin icin daha ne yapayim ?
SAVUNMA PARAMETRELERİ
Duaye ( Fransa lig -71 bek oyuncusu )vs jelert ( Danimarka 59 bek oyuncusu)
Ekli dosyayı görüntüle 252825
Wendel istemiyorum da yine boş dönerlerse çekecekleri var

Wendel istemiyorum da yine boş dönerlerse çekecekleri var
Fena değil rusya taraflarından iyi haber alıyor gibi. Zakharyan sürecinde takibe almıştım.bu kim lan.
güvenelim mi :d
Kıza razı değilim ama baldizsiz donmeyelim bari demis ustatistemiyorsan sevinmen lzm boş döndüklerinde yaw![]()