- 18 Mayıs 2011
- 21.996
- 11.971
- 1.873
Aha o kadar sövdünüz 1 günde transferler bitti. Yaz sonuna kadar ne edeceksiniz şimdi? 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Naci’yi dinledim, soyledikleri:
Doue ile yillik 1.2m euro uzerinden ve kulubu Rennes ile 7.5m euro karsiliginda anlasmisiz. Tek engel menajerinin istedigi 300 bin euro. Biz ise 100 bin euro veriyormusuz. Aradaki tek engel 200 bin euro. Jelert’in bonservisi asagi yukari Doue ile ayni ama yillik maasi yarisi kadar. Jelert ile yillik 650 bin euro uzerinden anlasmisiz. Jelert hamlesi ile Doue tarafina baska isimler ile de gorusuyoruz mesajini vermek. Okan hoca’nin gonlundeki isim Doue’ymis.
Wendel istemiyorum da yine boş dönerlerse çekecekleri var
Mısır'da topçu var mı alinacakhocanin istedigi yapilmalidir diye düsünüyorum
o zaman maaşı da düşürsünNaci’yi dinledim, soyledikleri:
Doue ile yillik 1.2m euro uzerinden ve kulubu Rennes ile 7.5m euro karsiliginda anlasmisiz. Tek engel menajerinin istedigi 300 bin euro. Biz ise 100 bin euro veriyormusuz. Aradaki tek engel 200 bin euro. Jelert’in bonservisi asagi yukari Doue ile ayni ama yillik maasi yarisi kadar. Jelert ile yillik 650 bin euro uzerinden anlasmisiz. Jelert hamlesi ile Doue tarafina baska isimler ile de gorusuyoruz mesajini vermek istiyormusuz. Okan hoca’nin gonlundeki isim Doue’ymis.
Ya zorda olup çoluğunun çocuğunun rızkını kulübe veren insanlar varSimit satmak için Simit Sarayının sahibini getirdiler daha napsınlar rtaş
Henüz değil ahbertNöbetimde sağ bek ve 8 geldi aloooooo

Mısır'da topçu var mı alinacak
Olacak olacak! Şaka bir yana, ben sadece eğlencesindeyim, Kap bir sonraki nöbete kalacak zatenHenüz değil ahbert![]()

Bunların çoktan istifa etmesi lazımdı. Hadi İboyu yeni deniyorsun da Cenk’i hangi başarısına istinaden bir daha getirirsin ki? Artniyetli bir kararYa zorda olup çoluğunun çocuğunun rızkını kulübe veren insanlar var
Bunların o paraları gezerek tozarak ezmesi bana dokunuyor
Günlerdir bütün tantana 200bin yüro yüzünden? Komedi yavNaci’yi dinledim, soyledikleri:
Doue ile yillik 1.2m euro uzerinden ve kulubu Rennes ile 7.5m euro karsiliginda anlasmisiz. Tek engel menajerinin istedigi 300 bin euro. Biz ise 100 bin euro veriyormusuz. Aradaki tek engel 200 bin euro. Jelert’in bonservisi asagi yukari Doue ile ayni ama yillik maasi yarisi kadar. Jelert ile yillik 650 bin euro uzerinden anlasmisiz. Jelert hamlesi ile Doue tarafina baska isimler ile de gorusuyoruz mesajini vermek istiyormusuz. Okan hoca’nin gonlundeki isim Doue’ymis.
Hani nerde? lutfen gösterinizNöbetimde sağ bek ve 8 geldi aloooooo