Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Naci’yi dinledim, soyledikleri:

Doue ile yillik 1.2m euro uzerinden ve kulubu Rennes ile 7.5m euro karsiliginda anlasmisiz. Tek engel menajerinin istedigi 300 bin euro. Biz ise 100 bin euro veriyormusuz. Aradaki tek engel 200 bin euro. Jelert’in bonservisi asagi yukari Doue ile ayni ama yillik maasi yarisi kadar. Jelert ile yillik 650 bin euro uzerinden anlasmisiz. Jelert hamlesi ile Doue tarafina baska isimler ile de gorusuyoruz mesajini vermek. Okan hoca’nin gonlundeki isim Doue’ymis.

hocanin istedigi yapilmalidir diye düsünüyorum

Doue ile yillik 1.2m euro uzerinden ve kulubu Rennes ile 7.5m euro karsiliginda anlasmisiz. Tek engel menajerinin istedigi 300 bin euro. Biz ise 100 bin euro veriyormusuz. Aradaki tek engel 200 bin euro. Jelert’in bonservisi asagi yukari Doue ile ayni ama yillik maasi yarisi kadar. Jelert ile yillik 650 bin euro uzerinden anlasmisiz. Jelert hamlesi ile Doue tarafina baska isimler ile de gorusuyoruz mesajini vermek istiyormusuz. Okan hoca’nin gonlundeki isim Doue’ymis.
o zaman maaşı da düşürsün

Fazla naz aşık usandırır demişler. Doue en geç yarın bitiyorsa bitsin yoksa Jelert'i Cuma'ya kadar bitsin. Haddinden çok uzadı bu sağ bek işi.

Doue ile yillik 1.2m euro uzerinden ve kulubu Rennes ile 7.5m euro karsiliginda anlasmisiz. Tek engel menajerinin istedigi 300 bin euro. Biz ise 100 bin euro veriyormusuz. Aradaki tek engel 200 bin euro. Jelert’in bonservisi asagi yukari Doue ile ayni ama yillik maasi yarisi kadar. Jelert ile yillik 650 bin euro uzerinden anlasmisiz. Jelert hamlesi ile Doue tarafina baska isimler ile de gorusuyoruz mesajini vermek istiyormusuz. Okan hoca’nin gonlundeki isim Doue’ymis.
Günlerdir bütün tantana 200bin yüro yüzünden? Komedi yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt