Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sabaha kadar başkana sövülüyordu madem para var alıp gelsene deniliyordu. Bugün sağ bek 10 orta saha 20 milyon rakamları çıkınca bu paralar etmez denmeye başlandı. Para harcansın mı harcanmasın mı?

Diyorsanız ki bu oyuncular o paralar etmez o para edenler de bu ülkeye gelmiyor işte...
McTominay buraya gelmek istiyor deniyordu. Versinler 25, Manchester birakir.

Takip ediyor taklaya geldik
e64d60b6ee30b9742c0008a621eb2165.jpg

Geri takibe almış oyun mu oynuyon lan değişik

Bende baktim simdi takip etmiyor

Yav takim degistiriyor diye niye eski takimini takipten cikip fotolarini silsin? Manyak mi bu

Insta'da Zenit'i takip etmiyor, simdi baktim tekrar.

Ekli dosyayı görüntüle 252834

Ya sevinelim mi sevinmeyelim mi, takip ediyor mu etmiyor mu. Denizli gol haberi gibi kaldık ekran başında

Portolu wendell ile karistiriyorsaniz gulerim

Aha takip etmiyor

Ben baktığımda takip etmiyor gözüküyor.

Evet rtaşlar portolu wendel zeniti takip etmiyor

Senin aramada sorun var, ediyor.

Zenit Wendel'i takip ediyor, ama Wendel etmiyor. Bitti bu iş herhalde

Torreira da Icardi de Davinson da Mertens de gelmiyordu ülkeye. Torreira’ya sövüyorduk burada İtalya istiyor diye. Fenerbahçe 6 ay görüştü Zahayla alamadı.

20 milyon euronun son dönemde Rusya’da takılı kalmış adama verilmesini bir zahmet sorgulayalım. Defansif katkısı da yok. Tarihin en yüksek bonservisini vericez. Bek için de geçerli bu Jelert’e 10 veriyorsan haziranda getirirdin şimdi değil.
Wendele 20 verene kadar mctominaye gözümü kırpmadan 30 veririm tabii alınabiliyorsa

Naci’yi dinledim, soyledikleri:

Doue ile yillik 1.2m euro uzerinden ve kulubu Rennes ile 7.5m euro karsiliginda anlasmisiz. Tek engel menajerinin istedigi 300 bin euro. Biz ise 100 bin euro veriyormusuz. Aradaki tek engel 200 bin euro. Jelert’in bonservisi asagi yukari Doue ile ayni ama yillik maasi yarisi kadar. Jelert ile yillik 650 bin euro uzerinden anlasmisiz. Jelert hamlesi ile Doue tarafina baska isimler ile de gorusuyoruz mesajini vermek istiyormusuz. Okan hoca’nin gonlundeki isim Doue’ymis.
okan yıne topcudan anlamıyor

Can keles bjkye gidecek,emre gokay alsınlar alacaklarsa

Hüseyin Yücel: "Can Keleş ile henüz anlaşma sağlayamadık ilgileniyoruz."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt