- 3 Temmuz 2012
- 138.025
- 86.874
- 5.338
onun icin hocayı degistirmek lazımWendel gelsede birtane defansida iyi 8 alın arkadaş. Durmadan geçiş mi yiyecez biz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onun icin hocayı degistirmek lazımWendel gelsede birtane defansida iyi 8 alın arkadaş. Durmadan geçiş mi yiyecez biz.
McTominay buraya gelmek istiyor deniyordu. Versinler 25, Manchester birakir.Bu sabaha kadar başkana sövülüyordu madem para var alıp gelsene deniliyordu. Bugün sağ bek 10 orta saha 20 milyon rakamları çıkınca bu paralar etmez denmeye başlandı. Para harcansın mı harcanmasın mı?
Diyorsanız ki bu oyuncular o paralar etmez o para edenler de bu ülkeye gelmiyor işte...
Günlerdir bütün tantana 200bin yüro yüzünden? Komedi yav
Evinden yurtta kalıyor galiba
can keleşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Takip ediyor taklaya geldik![]()
Geri takibe almış oyun mu oynuyon lan değişik
Bende baktim simdi takip etmiyor
Yav takim degistiriyor diye niye eski takimini takipten cikip fotolarini silsin? Manyak mi bu
Ya sevinelim mi sevinmeyelim mi, takip ediyor mu etmiyor mu. Denizli gol haberi gibi kaldık ekran başında
Portolu wendell ile karistiriyorsaniz gulerim
Aha takip etmiyor
Bir hesap oluştur veya Instagram'da giriş yap. Nelerle ilgilendiğini seni anlayan kişilerle paylaş.www.instagram.com
Ben baktığımda takip etmiyor gözüküyor.
Evet rtaşlar portolu wendel zeniti takip etmiyor
Senin aramada sorun var, ediyor.
Zenit Wendel'i takip ediyor, ama Wendel etmiyor. Bitti bu iş herhalde
Wendele 20 verene kadar mctominaye gözümü kırpmadan 30 veririm tabii alınabiliyorsaTorreira da Icardi de Davinson da Mertens de gelmiyordu ülkeye. Torreira’ya sövüyorduk burada İtalya istiyor diye. Fenerbahçe 6 ay görüştü Zahayla alamadı.
20 milyon euronun son dönemde Rusya’da takılı kalmış adama verilmesini bir zahmet sorgulayalım. Defansif katkısı da yok. Tarihin en yüksek bonservisini vericez. Bek için de geçerli bu Jelert’e 10 veriyorsan haziranda getirirdin şimdi değil.
Wendel tam ihtiyacımız olan adam, hedefi 12den vurduk.rusyada 1 aslan var putin degil
okan yıne topcudan anlamıyorNaci’yi dinledim, soyledikleri:
Doue ile yillik 1.2m euro uzerinden ve kulubu Rennes ile 7.5m euro karsiliginda anlasmisiz. Tek engel menajerinin istedigi 300 bin euro. Biz ise 100 bin euro veriyormusuz. Aradaki tek engel 200 bin euro. Jelert’in bonservisi asagi yukari Doue ile ayni ama yillik maasi yarisi kadar. Jelert ile yillik 650 bin euro uzerinden anlasmisiz. Jelert hamlesi ile Doue tarafina baska isimler ile de gorusuyoruz mesajini vermek istiyormusuz. Okan hoca’nin gonlundeki isim Doue’ymis.
ben böyle bi ortasaha görmedımWendel tam ihtiyacımız olan adam, hedefi 12den vurduk.
Besiktasli gibi bagirmacan keleşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Ben bilgisayar hem mobilden baktım, ben de neden gözükmüyor ki, ula instagramEdiyor ahbert
Ekli dosyayı görüntüle 252835

Bende de aynı şekil. Ama takip ediyor diyenlerde de takip sayısı 983 gözüküyor. Ben baktığımda da öyle.Hem telefondan hem bilgisayardan baktım, takip gözükmüyor. Anlamadım
Nasıl topçu bu wendel yorum alalımWendel'i istemiyom.Rus kulübüne para kazandırmayalım..