- 3 Temmuz 2012
- 138.025
- 86.874
- 5.338
bizim ligde adam kovalamaya üşenen kanatlar bu herifi asla kovalamazJelert acayip hızlı cidden ama çok düşüyor yere
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizim ligde adam kovalamaya üşenen kanatlar bu herifi asla kovalamazJelert acayip hızlı cidden ama çok düşüyor yere
Valla göz göre bu oyunu oynayıp saçma sapan geçişler yediren adamın kalmasını istemem. Gelişim sağlamali. Durmadan lige baglanmayalim. Bu takımın orta sahasi yumuşak kalıyor. Top kazanamiyoruz. Saçma sapan pres yapıyoruz anlamsız bir şekilde. Agresif oyuncular alinmali bu takıma. Torreiraya yazık yaAvrupa'da başarısız da olsak takımda kalmalı bence.Gidecekler tazminat kovalayan 1 tane yabancı hoca getirecekler.İşler kötü gitmeye başladığı an takımı daha da geriye çekip parasını alıp gidecek.Okan hocayla 1 proje başlatıldı ve bu devam etmeli ki 2 yıl şampiyon olmuş 1 hoca kredisi fazlasıyla var ki olmalı da..
Yabancı kuralından önce tercih yaptı diye yerli sayılıyor. Gelirse bambaşka olurIlkay agir kolpadir ama gelirse yabanci olarak sayilmaz mi?
Yerli mesut gibi.Ilkay agir kolpadir ama gelirse yabanci olarak sayilmaz mi?
Ilkay agir kolpadir ama gelirse yabanci olarak sayilmaz mi?
Defansı iyi değil diyorlarwendell torreiraya yardım eder
yav defanstan kasıt ne dinamik direncli adamDefansı iyi değil diyorlar
Fredin baskı, top çalma gibi verileri daha iyidir diye düşünüyorum, ayrıca baskı için torrerayı ileri gönderdiğimizde ya da havadan oynadıklarında, fizik gücü yüksek hava toplarında etkili bir orta saha ihtiyacımız olduğu kanısındayımGeçen sezon "abi keşke fred bize olsaydı yaauuvv tam bizlik oyuncuymuş" diyordunuz şimdi fred tarzında oyuncu geliyor yok orta saha yumuşak olur falan diyorsunuz
Transfer sezonunun başında amrabat ismi geçince bu seferde driblingi yok diyordunuz
Neyi andırıyor lan herifin top kapma verileri sıfırMaliyet ve riskten bağımsız şu var
Fbden bize isteyeceğimiz 2 adam var biri ferdi biri fred
Jelert ferdiyi andırıyo bence,wendele biraz baktım 6yla alakası yok net 8 ve profil olarak o da fredi andırıyor
Okan belli ki fredle ferdiyi baz almış
İlk ay Ocak kardeşim.Bunu Google'a yazarakta öğrenebilirdin
![]()
Bizim maçta kırmızı gören bumuydu arenadaJelert acayip hızlı cidden ama çok düşüyor yere
demirbay'ın top çalma istatistiği daha iyidir yav freddenFredin baskı, top çalma gibi verileri daha iyidir diye düşünüyorum, ayrıca baskı için torrerayı ileri gönderdiğimizde ya da havadan oynadıklarında, fizik gücü yüksek hava toplarında etkili bir orta saha ihtiyacımız olduğu kanısındayım
Evet barış agabeyBizim maçta kırmızı gören bumuydu arenada
Top kapacak kesecek adam lazım.yav defanstan kasıt ne dinamik direncli adam
oliviera gibi takılmıyor
torreira top mu kapıyor ben izledıgımde hep rakibi arkadan kovalıyordaTop kapacak kesecek adam lazım.
Sabri sarioglunu andirdi banaEvet barış agabey