Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa'da başarısız da olsak takımda kalmalı bence.Gidecekler tazminat kovalayan 1 tane yabancı hoca getirecekler.İşler kötü gitmeye başladığı an takımı daha da geriye çekip parasını alıp gidecek.Okan hocayla 1 proje başlatıldı ve bu devam etmeli ki 2 yıl şampiyon olmuş 1 hoca kredisi fazlasıyla var ki olmalı da..
Valla göz göre bu oyunu oynayıp saçma sapan geçişler yediren adamın kalmasını istemem. Gelişim sağlamali. Durmadan lige baglanmayalim. Bu takımın orta sahasi yumuşak kalıyor. Top kazanamiyoruz. Saçma sapan pres yapıyoruz anlamsız bir şekilde. Agresif oyuncular alinmali bu takıma. Torreiraya yazık ya

Geçen sezon "abi keşke fred bize olsaydı yaauuvv tam bizlik oyuncuymuş" diyordunuz şimdi fred tarzında oyuncu geliyor yok orta saha yumuşak olur falan diyorsunuz
Transfer sezonunun başında amrabat ismi geçince bu seferde driblingi yok diyordunuz
Fredin baskı, top çalma gibi verileri daha iyidir diye düşünüyorum, ayrıca baskı için torrerayı ileri gönderdiğimizde ya da havadan oynadıklarında, fizik gücü yüksek hava toplarında etkili bir orta saha ihtiyacımız olduğu kanısındayım

Maliyet ve riskten bağımsız şu var

Fbden bize isteyeceğimiz 2 adam var biri ferdi biri fred

Jelert ferdiyi andırıyo bence,wendele biraz baktım 6yla alakası yok net 8 ve profil olarak o da fredi andırıyor

Okan belli ki fredle ferdiyi baz almış
Neyi andırıyor lan herifin top kapma verileri sıfır

Fred bayağı top çalıyor.

Ferdi Jelert kıyası da doğru değil.

İlk ay Ocak kardeşim.Bunu Google'a yazarakta öğrenebilirdin :D
İbrahim Hatipoğlu kimdir? GS İbrahim Hatipoğlu kaç yaşında nereli  şirketleri? - Polatlı Postası
shocked-wtf.gif

Fredin baskı, top çalma gibi verileri daha iyidir diye düşünüyorum, ayrıca baskı için torrerayı ileri gönderdiğimizde ya da havadan oynadıklarında, fizik gücü yüksek hava toplarında etkili bir orta saha ihtiyacımız olduğu kanısındayım
demirbay'ın top çalma istatistiği daha iyidir yav fredden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt