Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kopenhag ile bizim oynadigimiz oyunun alakasi yok.yine birbirinden alakasiz isimler bu cocugu alacaz sen 21 yasina kadar ogrendiklerini unut birader biz senden bambaska seyler istiyoz diye herife reset aticaz.daha 21 yasinda ulkesi disina cikmis cocuk haliyle adepte olmakta zorlanacak sonra cöp bu diyecez.Bizim transfer strajemiz felan yok bence komple facia cocuk mental olarak gücluyse kendini siyirir hayirlisi

Emre altunun yeni nöbet acilincaya kadar uzaklaştırılmasını talep ediyorum. Pusuya yatmış

Torreira’yı 6 milyon euroya aldığımız yer de Wendel’e 20 milyon euro ödüyorsak, Erden başkanın hakkı ödenmez.

Wendelle torreira kiyasi dogru degil gibi.

Torreira bize gelmeden once 2 sezon kiralık takıldı. Sozlesmesinin bitmesine de 1 yıl kalmisti yanlis hatirlamiyorsam. Yanlissam duzeltsin biri.

Wendel takimin banko oyuncusu galiba, 27ye kdr sozlesmesi var.

20M verelim demiyorum yanlis anlasilmasin. 20 verecegimizi de sanmiyorum ztn.

Biz hem gozden dusmemis, hem üst seviye hem de ucuz adam ariyoruz. Oylesi her zmn denk gelmiyor

1721151680384.webp

Geçen sezon "abi keşke fred bize olsaydı yaauuvv tam bizlik oyuncuymuş" diyordunuz şimdi fred tarzında oyuncu geliyor yok orta saha yumuşak olur falan diyorsunuz
Transfer sezonunun başında amrabat ismi geçince bu seferde driblingi yok diyordunuz
Bunlar doyumsuz..

Bu arada sabah da söyledim hücum açısından Wendel çok daha iyi Fred’den, o yüzden alakaları yok. Bir kere çalımı ve dribblingli iyi bayağı.
Misal

Top Nelssondan aldı. Önü de açık. O topla dribbling yapmak suretiynen karşı kaleye akabilir mi?

Ben öyle topçu seviyorum. Ndiaye hastası bir futbolseverimdir.

Mc tominay,hojberg, rabiot,wendel,sabitzerden hojberg ve rabiot ile ilgili ağustos başı haber çıkma ihtimali çok yüksek 👍

Wendel‘e 20 kagit verirsek tarihin en büyük kazigini yemis oluruz

Üstelik bu herif aradigimiz adam degil, takima kadayiflari dolduruyoruz yine

Ibo ve cenkten fazlasini beklemek hayal olurdu zaten

Erden abi olsa 20‘ye Tominay‘i falan cekmisti

İlkay , Galatasaraydan 6 milyon euro net maaş +başarı bonusları istedi.Görüşmeler sürüyor.

-Mehmet Özcan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt