Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi ben bu adamları anlamıyorum. Wendel bitmediyse niye davulla zurna ile gidiyorsun Rusya'ya arka planda yürüt gizlice yine olmazsa yine tepki yiyeceksin haklı olarak ayrıca 20 milyon verip dünyada tek ikna edebildiğimiz adamın Rusya'da oynaması acı yav kim bilir ne çıkacak

Elias Jelert i degerlendirirken sadece potansiyel olarak düşünmemek lazım.Gecen sezon Kopenhag en çok koşan takımların başında geliyordu gruplarda.Bizim takımda Ziyech Zaha gibi oyuncuların arkasına mutlaka asker defansif yönü kuvvetli oyuncuların olduğu aşikar.

oynadığımız oyuna uygun herseyi olan bir orta saha alabilmemiz mümkün görünmüyor zaten bu piyasada. Hertürlü bir eksiği olacak. Hücum özellikleri yeterli olur gibi sanki Wendel'in

Misal

Top Nelssondan aldı. Önü de açık. O topla dribbling yapmak suretiynen karşı kaleye akabilir mi?

Ben öyle topçu seviyorum. Ndiaye hastası bir futbolseverimdir.
Sürer, bayağı teknik bir herif ve topsuz koşu atıyor. Zenit çökünce hareket alanı bulamadı Sporting başka yere gönderse muhtemelen daha üst seviyeye çıkardı.

Kalındı ama şu an net göbeği var.
Kalça da fena abi
1000009319.webp

Jelert yeterli olur olmaz ayrı konu ama sana katkı verir alacağın katkı bellidir iş ahlaki yüksek oyuncular ama guela ne yapacağı belli değil elinde patlarsa iş biter bizim yedek bekimiz yok o tek atım kurşunu doğru isme atmamız lazım jelert mantıklı gelsin derim o yüzden

İlkayı düşünüyorsak, o da aradığımız adam değil, o paraları verip getirirsek sistem değiştirmemiz gerek, 8 numaramız olamaz bu kadro ve sistemde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt