Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben mctominay istiyordum ama madem bu da öyle aradığım 8i buldum demektir
İkisinin alakası yok olm ama Tominay boş alan koşucusu, onun topla koşularından ziyade topsuzu daha iyi.

Wendel topla daha iyi ama topsuz da kötü diyemem. Scott daha çok defansif direnç sağlar tabii, güçlü ve ikili mücadele vermeyen adam.

IMG_3043.jpeg

Wendell+ilkay olurmu ? Diyelim ilkayi aldik.bence lucasin yanina koymaya kalkariz bi oyuncu daha almazlar budurumda bence sizce ?

İkisinin alakası yok olm ama Tominay boş alan koşucusu, onun topla koşularından ziyade topsuzu daha iyi.

Wendel topla daha iyi ama topsuz da kötü diyemem. Scott daha çok defansif direnç sağlar tabii, güçlü ve ikili mücadele vermeyen adam.
Yine aklımı McTominaye kaydırdın.

Videolara göre Wendel’in ceza alanı koşuları da bayağı iyi, boş alan görünce doldurmuş hep ama dönen topları kazanma konusunda soru işareti bırakır

İlkay’ın gelme ihtimali varsa varımızı yoğumuzu ortaya koyup almalıyız. Onun alan bilgisi ciddi pozitif etki sağlar takıma.

Mertensle ikisi de rotasyona sokulur
10 no oynayacaksa veya 3‘lüye döneceksek Ilkay‘in gelmesini ben de cok isterim

Ama mevcut 2‘li orta saha düzenimizde basarili olamaz bence

İlk City maçında muhteşem oynadı ya bariz. Bence daha iyi bir kıstas.

Lakin ben Doue’yi alırdım muht. Hatta mümkünse Köhn’ü gönderir ikisini birden alır Jelert’i sola koyardım.

Kaliteli yönetici böyle aksiyon alanlarında belli olur, veririm Köhn’ü isteyen 5-6ya anında bu ikisini koyarım.
davar acun kaldırmış maçları. bulamadım full maçı bırak özeti bile.
Köhn de bir şey eksik ama adını koyamıyorum. Doue gelirse sevinirim dediğin denklemde ama Assignon isterdim ben.

Videolara göre Wendel’in ceza alanı koşuları da bayağı iyi, boş alan görünce doldurmuş hep ama dönen topları kazanma konusunda soru işareti bırakır
Min 10 gol falan atar bence zaten.

Geçiş savunacak adam gerekiyor, bunu bir şekilde kapamak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt