Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jelert’in taşıdığı toplar öyle uzun mesafe değil, hücuma ekstra girip taşıdığı toplar. Bir de bilekle değil hız ve body balancela geçiyor rakibi.

Demirbay çoğu veride daha iyi zaten Fred’den ama işte tempo ve dinamik baskının bir istatistiği yok.

Wendel’in hücumsal yönlerine bir şey demiyorum hatta Zenit’te de Claudinho ile oynamışlar arkalarında da Barrios var ama Zenit set oyunu oynuyor bizimki gibi hızlı hücum oynamıyorlar.

Olayı şöyle değerlendirelim, yiyeceğimiz geçişlerde Wendel ne kadar geri koşar? Bu işin sonunda Wendel öne kayar biz yine 6-8 ararız. Gerçi alabileceğimizden hala emin değilim de.

Jelert geçiş savunmasına çok uygun mesela ona bir şey demiyorum.

Jelert tempolu olduğu için illa ki katkı verecektir ama profili olarak çok riskli

Tarık da top taşıyodu ama fecaatti,ya tarık olacak ya ferdi olacak biraz pahalı bi zar atıyoruz

Her atağı pres olarak yapamayız artık seti oynatacak adam lazım o yüzden de seçmiş olabilir wendeli,bu kırılma doğru çünkü ligde maçların %90ında set hücumu oynamak zorundasın,demirbay çok temposuz çok yavaş hareket ediyo mertense yardım edemiyo toreiranında hücumu hiç yok,alınacsk osnın hücumundansa savunmasından feragat etmeyi doğru buluyorum,savunma lazım olursa kaanla berkan var elde ama hücum için kimse yok

20 verilirse soyulduk demektir o ayrı ama profil olarak wendel %100 içime sindi diyemesemde bu nasıl transfer ne alaka demem

Kapın K sinin Kopenhag olacağı hiç aklıma gelmezdi

Kerem Aktürkoğlunu satan şampiyonluğu satar hadi bakalım

tominayı isterim ama wendelde şöyle birşey var çok iyi oynayıp milli takım yaptırabilirsek 40-45 ler havada uçuşur güzel paraya okuturuz

Jelert tempolu olduğu için illa ki katkı verecektir ama profili olarak çok riskli

Tarık da top taşıyodu ama fecaatti,ya tarık olacak ya ferdi olacak biraz pahalı bi zar atıyoruz

Her atağı pres olarak yapamayız artık seti oynatacak adam lazım o yüzden de seçmiş olabilir wendeli,bu kırılma doğru çünkü ligde maçların %90ında set hücumu oynamak zorundasın,demirbay çok temposuz çok yavaş hareket ediyo mertense yardım edemiyo toreiranında hücumu hiç yok,alınacsk osnın hücumundansa savunmasından feragat etmeyi doğru buluyorum,savunma lazım olursa kaanla berkan var elde ama hücum için kimse yok

20 verilirse soyulduk demektir o ayrı ama profil olarak wendel %100 içime sindi diyemesemde bu nasıl transfer ne alaka demem
Yok yav adamın savunması net iyi ve çok hızlı. Orada her türlü fayda sağlar ben direkt geçiş savunmasına oturttum ama beklenen top taşıma kalitesini bence göremeyiz.

10 no oynayacaksa veya 3‘lüye döneceksek Ilkay‘in gelmesini ben de cok isterim

Ama mevcut 2‘li orta saha düzenimizde basarili olamaz bence
Hocam zaten İlkay 10 numara 3-4 sezondur, 8 olarak görmüyorum ben.

bekde alternatifin olmadigi ortamda her turlu jelert derim ben cunku daha granti bi adam doue den net olarak he alternatif bol olurdu iki bekte o zaman tamam ki hala ikisini ayni anda getirme ihtimalimiz var

10 Milyon’a zor 13-14 isterler en az.

Wendel alınırsa İlkay’da gelsin isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt