- 26 Ocak 2021
- 41.042
- 40.289
- 3.078
Anlaştık verelimİlkay , Galatasaraydan 6 milyon euro net maaş +başarı bonusları istedi.Görüşmeler sürüyor.
-Mehmet Özcan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlaştık verelimİlkay , Galatasaraydan 6 milyon euro net maaş +başarı bonusları istedi.Görüşmeler sürüyor.
-Mehmet Özcan
Jelert’in taşıdığı toplar öyle uzun mesafe değil, hücuma ekstra girip taşıdığı toplar. Bir de bilekle değil hız ve body balancela geçiyor rakibi.
Demirbay çoğu veride daha iyi zaten Fred’den ama işte tempo ve dinamik baskının bir istatistiği yok.
Wendel’in hücumsal yönlerine bir şey demiyorum hatta Zenit’te de Claudinho ile oynamışlar arkalarında da Barrios var ama Zenit set oyunu oynuyor bizimki gibi hızlı hücum oynamıyorlar.
Olayı şöyle değerlendirelim, yiyeceğimiz geçişlerde Wendel ne kadar geri koşar? Bu işin sonunda Wendel öne kayar biz yine 6-8 ararız. Gerçi alabileceğimizden hala emin değilim de.
Jelert geçiş savunmasına çok uygun mesela ona bir şey demiyorum.
emre altuna açtırsanıza yeni nöbetijelert kap yarın geliyor kesin
Yok yav adamın savunması net iyi ve çok hızlı. Orada her türlü fayda sağlar ben direkt geçiş savunmasına oturttum ama beklenen top taşıma kalitesini bence göremeyiz.Jelert tempolu olduğu için illa ki katkı verecektir ama profili olarak çok riskli
Tarık da top taşıyodu ama fecaatti,ya tarık olacak ya ferdi olacak biraz pahalı bi zar atıyoruz
Her atağı pres olarak yapamayız artık seti oynatacak adam lazım o yüzden de seçmiş olabilir wendeli,bu kırılma doğru çünkü ligde maçların %90ında set hücumu oynamak zorundasın,demirbay çok temposuz çok yavaş hareket ediyo mertense yardım edemiyo toreiranında hücumu hiç yok,alınacsk osnın hücumundansa savunmasından feragat etmeyi doğru buluyorum,savunma lazım olursa kaanla berkan var elde ama hücum için kimse yok
20 verilirse soyulduk demektir o ayrı ama profil olarak wendel %100 içime sindi diyemesemde bu nasıl transfer ne alaka demem
Hocam zaten İlkay 10 numara 3-4 sezondur, 8 olarak görmüyorum ben.10 no oynayacaksa veya 3‘lüye döneceksek Ilkay‘in gelmesini ben de cok isterim
Ama mevcut 2‘li orta saha düzenimizde basarili olamaz bence
500 tl cepbanka neden olmasınemre altuna açtırsanıza yeni nöbeti
cepbank mı kaldı lan500 tl cepbanka neden olmasın
Bende etmiyor takip abi baktım şimdi zenit ediyor wendel etmiyor1 saniye önce aldım
Ekli dosyayı görüntüle 252837
Ediyor diyoruz hala ısrar ediyorsunuz. Rus hesaplarına bir engeliniz olabilir, göremiyorsunuzdur.