- 5 Eylül 2014
- 84.478
- 70.290
- 4.513
keramettin tanrıverdiİlkayi kim dedi yine ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keramettin tanrıverdiİlkayi kim dedi yine ya
Yaz'ın gidin donmayın bence. Yazları çok güzel oluyormuş daha geçen Emre Durmuş'un videosunda gördüm. Kış'ın -25 falan diyolar.arkadaşla mart gibi st petersburga gitcez iptal olmazsa. gelmezse gidip sorarım neden gelmedin diye
Artik kanun cikmali, yalan atani mikmek serbest olmaliİlkay , Galatasaraydan 6 milyon euro net maaş +başarı bonusları istedi.Görüşmeler sürüyor.
-Mehmet Özcan
izmirin bu sıcağından sonra bir daha güneş görmek istemiyorum reisYaz'ın gidin donmayın bence. Yazları çok güzel oluyormuş daha geçen Emre Durmuş'un videosunda gördüm. Kış'ın -25 falan diyolar.
seni degistiremwsigimiz gibi hocayida degistiremeyizonun icin hocayı degistirmek lazım
Bu o değil mi reis yavzenit bu herifi almış şov yapmış ilk maçta![]()
Maksim Glushenkov - Oyuncu profili 25/26
Maksim Glushenkov, 26, Rusya ➤ Zenit, 2024'den beri ➤ Forvet Arkası ➤ Piyasa Değeri: 15.00 mil. € ➤ * 28 Tem 1999, Smolensk, Rusyawww.transfermarkt.com.tr

Köhn'e 7 verildi haberini gördüğümde satak dediğimde niye üstüme çullandınız o zamanİlk City maçında muhteşem oynadı ya bariz. Bence daha iyi bir kıstas.
Lakin ben Doue’yi alırdım muht. Hatta mümkünse Köhn’ü gönderir ikisini birden alır Jelert’i sola koyardım.
Kaliteli yönetici böyle aksiyon alanlarında belli olur, veririm Köhn’ü isteyen 5-6ya anında bu ikisini koyarım.

Ozorn'un prof maçı bile yoktu daha doğru düzgün ne alaka yav . Krejci de aynı şekilde bir dönem ciddi sakatlık yaşamış sonra bu hoca ile toparlamış zaten Ross'u çıkartan adam mı neymiş bu.Ozornwafor gibi olması daha muhtemel. Ross o sakatlıktan sonra toparlayamadı. Geçen sezonda kötüydü demişlerdi.
Oranın Yaz'ı tabii bizim İlkbahar gibi. 20-25 arası oluyormuş. St. Petersburg da bayağı yukarıda galiba o yüzden öyle bir sıcak olacağını sanmam yani.izmirin bu sıcağından sonra bir daha güneş görmek istemiyorum reis
Fırsat çıkarsa göndeririz dedim ya, fırsattan kastım böyle bir durumdu, hemen hemen sattığın paraya alabileceğin bir ihtimal Jelert eğer sağa Doue'yi koyarsan.Köhn'e 7 verildi haberini gördüğümde satak dediğimde niye üstüme çullandınız o zaman![]()