Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkay transferi başka bir mevkiiye +1 yabancı transferi olanağı da sağlar.

Gelmesi durumunda Ziyech ve Zaha'dan birini de göndermek gerekir. Profil olarak da Ziyech ile yolların ayrılması daha doğru olabilir. Bu da +2 transfer demek olur.

İlk City maçında muhteşem oynadı ya bariz. Bence daha iyi bir kıstas.

Lakin ben Doue’yi alırdım muht. Hatta mümkünse Köhn’ü gönderir ikisini birden alır Jelert’i sola koyardım.

Kaliteli yönetici böyle aksiyon alanlarında belli olur, veririm Köhn’ü isteyen 5-6ya anında bu ikisini koyarım.
Köhn'e 7 verildi haberini gördüğümde satak dediğimde niye üstüme çullandınız o zaman :asd:

Ozornwafor gibi olması daha muhtemel. Ross o sakatlıktan sonra toparlayamadı. Geçen sezonda kötüydü demişlerdi.
Ozorn'un prof maçı bile yoktu daha doğru düzgün ne alaka yav . Krejci de aynı şekilde bir dönem ciddi sakatlık yaşamış sonra bu hoca ile toparlamış zaten Ross'u çıkartan adam mı neymiş bu.

Üçlü oynuyor adamlar, üçlüde stoper parlatmak çok daha kolay.

izmirin bu sıcağından sonra bir daha güneş görmek istemiyorum reis
Oranın Yaz'ı tabii bizim İlkbahar gibi. 20-25 arası oluyormuş. St. Petersburg da bayağı yukarıda galiba o yüzden öyle bir sıcak olacağını sanmam yani.

Ama çok güzel memleketmiş ben de isterdim gitmeyi.

rusça haberlere bakalım bir de
1721153705562.webp

Köhn'e 7 verildi haberini gördüğümde satak dediğimde niye üstüme çullandınız o zaman :asd:
Fırsat çıkarsa göndeririz dedim ya, fırsattan kastım böyle bir durumdu, hemen hemen sattığın paraya alabileceğin bir ihtimal Jelert eğer sağa Doue'yi koyarsan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt