Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yau sanki bir mevcut bütçeleri var oradan harcıyorlar. Koç'un parasını sponsorluklarla aktarıp duruyor işte Fenerbahçe'ye. 25 verince hiçbir şey eksilmiyor, her türlü ayarlamayı yapar verir de verir.

Kulübün ne itibarı kaldı ne bir şeyi, adamlar arap takımları gibi normalin 3-4 katı vermeden oyuncu alamaz halde.

Giden yerli oyuncuları bile lan keşke Galatasaray isteseydi de ona gitseydik diye düşünüyor.

Bu şartlarda Fenerbahçe dünyanın parasını harcayacak, harcamak zorunda.

Oyle bir dunya yok. Sezon içinde maaslari odeyebilmek icin 10m dolarlık hisseyi keyiflerinden mi sattılar. Gelecek yılların sponsor paralarını bile yediler. Amma büyütüyorsunuz şu beyinsiz koçu.

Hmm... Ben hep sözleşmesi bitti, gidiyor vedalaşıyor falan diye hatırlıyordum bu adamı. Ya da gitmek istediğini de belirtmiş olabilir, ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Ter Stengen'le karıştırmış da olabilirim.

Velhasıl aynı fikirdeyim, Petrovic'e kalkıp 20-25 bonservis vermek bana çok büyük bir kumar gibi geliyor. Bu parayı aynen maaş olarak Ter Stengen'e verip 2 yıl kaleyi teslim etmek bana daha garanti geliyor.

Kalecinin gerçekten ne vereceğini bilmemiz çok önemli.
Sözleşmesi bitmedi. Aston Villa finansal kriterlerini sağlamak için elden çıkarmaya karar verdi. Mümkünse Araplara ki bonservis alabilirsinler ama Dibu WC nedeniyle istemiyor bu sene. Manu-Chelsea gibi local bir kulüpten istedikleri bonservisi alırlarsa şaşırmam. Ter Stegen’in de bitmedi. O da sözleşmeli oyuncu. Bizi de birinci tercih düşünmüyor. Çok bizim tercih edebileceğimiz bir şey yok. Ağustos sonunu bekler Ter Stegen’de hala kulübünde olur ve ayrılmak isterse olabilir. Bizim yöneticiler bu oyuncular gelmek istiyor da Petrovic’e 20-30 vermeye çalışıyormuş gibi bir şey yok ortada

Nasıl batıyorsun? Petrovic'i 25'e aldığında onu aynen geri satabileceğinin garantisi var mı? Aynı zamanda bir kulübün tek geliri oyuncu satışı mıdır?

Üstelik burada kaleciden bahsediyoruz. En garanti olman gereken mevki.
Kulubun tek gelir kaynağı tabiki oyuncu satışı değil ama sadece 2 yıllık bir adam 20 vermek bizim için doğru iş değil.
Petrovic tutarsa 10 kaleyi kapatırsın, sen 2 yıl sonra hangi parayla kaleci alacaksın. Sınırsız paramız yok burası koçbahçe değil

En Nesri 30 gol attı Duran’ı izleyince çok ah vah edecekler, cidden futboldan anlamıyorlar, Okan hocam bu gidişle 10 sene daha şampiyon yapar bizi

Varsayım ve kolpalar üzerinden farklı farklı senaryolar üretmekten kaçınıp gerçeklerle dolu bir dünyada 15 gün daha transfer falan olmayacağı ile yüzleşin.
Temmuzun ilk haftası hatta ikinci haftasına kadar transfer olmaz.

exactly GIF

Okan Hoca devam ettiği sürece karşı taraf kimi almış çok önemli değil bence.

herif ligi hoplatıyor. ben Terimin 96-00 döneminden sonra ilk defa böyle bi dominasyon görüyorum. inanılmaz baskın 1 profil.

Gecen sezon yapilan algilardan baskilardan basarili bir sekilde cikmak kolay degil

Dedigin gibi baskin bir profil oldugu icin bu zorlu süreci atlatti

Sadece karsi taraf degil zaman zaman kendi taraftari bile üstüne gitti adamin ama herseye ragmen mental olarak saglam kaldi

Duran ham oyuncu, Fener'in forveti zaten gözünü kapasa 20 tane atar bu ligde olay golde değil.
Valencia 30 attı ama 20 atan İcardi'nin takımı şampiyon oldu misal.

Etki önemli, bir takımın forveti lideridir. Duran bu açıdan sıradan bir oyuncu.

Objektif olarak, kallavi golcü alacaksak duran önemli değil ama coman haberleri sıklaşmış durumda eğer coman gelirse problem büyük olur

Duranla henuz anlasamadılar ama alsınlar diyorum ben de.su anki maliyetle her futbolcunun kulubu ile anlaşır bunlar,futbolcunun istedigini de verirler ama duran bile hala zor

Fenerin transeksuel elemanını Melike şahin klibinde oynatmis sanirim. Temmuzda yayında :d

Osimhen bence %90 Al Hilal'e gidecek... Eğer onu reddederse ki bence reddetmeyecek, o zaman bize kalır... Yani 10 Temmuz'da Al Hilal'in yapacağı teklife vereceği cevap önemli...

İnşallah dediğiniz gibi olur efenim... Osimhen hayranı biri olarak ben CL'de izlemek istiyorum...

Ne yalan söliyim Ramsdale içime sinmiyor... Keşke Petroviç olsa.

Sabah demiştim... :D

Osimhen eğer bunuda reddederse demek ki adamın amacı Avrupa'da büyük bir takım...

10 Temmuz'da belli olur diyorum ben... Ki büyük ihtimalle bize gelmeyecek...
Çok isterdim bir sene daha bizde kalsın CL'de görmeyi...

Osimhen gitti bence... :cry:

Bu formalar tanıtıldığı gün gsstore'da satışa çıkar mı?

Sipariş Verildi...

Osimhen Fbye giderse gerçekten ciğerime oturur... Araplara gitse daha iyiydi ya... Bazı haberler okuyorum... Osimhen'e senelik 35 milyon euro veriyormuş fb...

Sen üç noktaların efendisi misin? Tanıdık biri aklıma geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt