- 31 Ağustos 2021
- 69.793
- 49.949
- 3.258
2 gun tatile gittim yarin donecegim, goz ucuyla baktim gene isim gitmisMorata öyle ya da böyle aradigimiz adam degildi zaten geçelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 gun tatile gittim yarin donecegim, goz ucuyla baktim gene isim gitmisMorata öyle ya da böyle aradigimiz adam degildi zaten geçelim
Yazdık ya cahillik diye…Strasbourg'da ilk 11 oynamis ya iste.
Kero‘nun stres topu gibi takılıyorum forumda2 gun tatile gittim yarin donecegim, goz ucuyla baktim gene isim gitmis
Hiç bilmiyorum yüksek takipçisi var diye paylaştımBu adam kim bilmiyorum ama 1 milyondan fazla takipçisi var. Tier kaç acaba
Renktaş adama 35 istedikleri ortadayken ve 2027 ya da 2028’e kadar sözleşmesi varken nasıl sade maaşla alacaksınPetrovic'e verilecek bonservis+maaşı, sadece maaş olarak Martinez'e verip 2 yıl kaleyi teslim etmeye çalışmayı tercih ederim.
Petrovic "olmuş" bir kaleci değil. Daha çok genç ve tecrübesiz. Genç kaleci alınmaz, alınmamalı gibi bir şey demiyorum ama yani aman allahım dedirtecek birisiyse bu bonservisler verilmeli. Yoksa kaleci dediğin zaten minimum 26-27 yaşından önce kendi "yeterli" seviyesine gelmiş olmuyor.
Biz bunlara karşı şampiyon olduk
Renktaş adama 35 istedikleri ortadayken ve 2027 ya da 2028’e kadar sözleşmesi varken nasıl sade maaşla alacaksın
2029’muşMartinez'in sözleşmesi bitmedi mi? Ben mi yanlış biliyorum yau
Sonra da batarsın. Karşılıksız alacacağın bu oyuncuların finansal kaynağı nedirPetrovic'e verilecek bonservis+maaşı, sadece maaş olarak Martinez'e verip 2 yıl kaleyi teslim etmeye çalışmayı tercih ederim.
Petrovic "olmuş" bir kaleci değil. Daha çok genç ve tecrübesiz. Genç kaleci alınmaz, alınmamalı gibi bir şey demiyorum ama yani aman allahım dedirtecek birisiyse bu bonservisler verilmeli. Yoksa kaleci dediğin zaten minimum 26-27 yaşından önce kendi "yeterli" seviyesine gelmiş olmuyor.
Sonra da batarsın. Karşılıksız alacacağın bu oyuncuların finansal kaynağı nedir
kimi aldılarAlabilecekleri en dandik adami 25m euro maasla almaları iyi oldu.
Alabilecekleri en dandik adami 25m euro maasla almaları iyi oldu.