Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Petrovic'e verilecek bonservis+maaşı, sadece maaş olarak Martinez'e verip 2 yıl kaleyi teslim etmeye çalışmayı tercih ederim.

Petrovic "olmuş" bir kaleci değil. Daha çok genç ve tecrübesiz. Genç kaleci alınmaz, alınmamalı gibi bir şey demiyorum ama yani aman allahım dedirtecek birisiyse bu bonservisler verilmeli. Yoksa kaleci dediğin zaten minimum 26-27 yaşından önce kendi "yeterli" seviyesine gelmiş olmuyor.

Bu Fener’in kiralık olarak anlaştığı iddia edilen Duran’ın bir videosuna denk geldim.
Eğer Duran bu ise En-Nesyri’ye ettikleri küfürlerin çok daha fazlasını bu arkadaşa ederler.
Bu oyuncu bildiğin kazma.

Petrovic'e verilecek bonservis+maaşı, sadece maaş olarak Martinez'e verip 2 yıl kaleyi teslim etmeye çalışmayı tercih ederim.

Petrovic "olmuş" bir kaleci değil. Daha çok genç ve tecrübesiz. Genç kaleci alınmaz, alınmamalı gibi bir şey demiyorum ama yani aman allahım dedirtecek birisiyse bu bonservisler verilmeli. Yoksa kaleci dediğin zaten minimum 26-27 yaşından önce kendi "yeterli" seviyesine gelmiş olmuyor.
Renktaş adama 35 istedikleri ortadayken ve 2027 ya da 2028’e kadar sözleşmesi varken nasıl sade maaşla alacaksın

Martinez'in sözleşmesi bitmedi mi? Ben mi yanlış biliyorum yau
2029’muş
IMG_1351.webp

Hmm... Ben hep sözleşmesi bitti, gidiyor vedalaşıyor falan diye hatırlıyordum bu adamı. Ya da gitmek istediğini de belirtmiş olabilir, ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Ter Stengen'le karıştırmış da olabilirim.

Velhasıl aynı fikirdeyim, Petrovic'e kalkıp 20-25 bonservis vermek bana çok büyük bir kumar gibi geliyor. Bu parayı aynen maaş olarak Ter Stengen'e verip 2 yıl kaleyi teslim etmek bana daha garanti geliyor.

Kalecinin gerçekten ne vereceğini bilmemiz çok önemli.

Sonra da batarsın. Karşılıksız alacacağın bu oyuncuların finansal kaynağı nedir

Bir de şu kaleci konusunda biz yıllarca Muslera'yı izlediğimiz için belki çok alıştık ancak Muslera gerçekten de uzun süre boyunca S tier bir kaleciydi. Son dönemlerinde A tier ile B tier arasında gidip geldi ama kafadan 5-6 sezon Buffon, Neuer vari performans sergiledi.

Gelecek kalecinin kalitesinin tartışılmaz olması gerektiğini düşünüyorum.

Sonra da batarsın. Karşılıksız alacacağın bu oyuncuların finansal kaynağı nedir

Nasıl batıyorsun? Petrovic'i 25'e aldığında onu aynen geri satabileceğinin garantisi var mı? Aynı zamanda bir kulübün tek geliri oyuncu satışı mıdır?

Üstelik burada kaleciden bahsediyoruz. En garanti olman gereken mevki.

Alabilecekleri en dandik adami 25m euro maasla almaları iyi oldu.

Alabilecekleri en dandik adami 25m euro maasla almaları iyi oldu.

Yau sanki bir mevcut bütçeleri var oradan harcıyorlar. Koç'un parasını sponsorluklarla aktarıp duruyor işte Fenerbahçe'ye. 25 verince hiçbir şey eksilmiyor, her türlü ayarlamayı yapar verir de verir.

Kulübün ne itibarı kaldı ne bir şeyi, adamlar arap takımları gibi normalin 3-4 katı vermeden oyuncu alamaz halde.

Giden yerli oyuncuları bile lan keşke Galatasaray isteseydi de ona gitseydik diye düşünüyor.

Bu şartlarda Fenerbahçe dünyanın parasını harcayacak, harcamak zorunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt